KarmaCad cadastru, topografie Bucuresti

Lucrari de topografie

Cei peste 12 ani de experienta in domeniul lucrarilor de cadastru si intabulare si cele peste 4000 de lucrari realizate pana in present ne recomanda mai bine decat orice alta carte de vizita. Noi va oferim garantia reusitei  unei lucrari de cadastru si intabulare sau a oricarei lucrari care impune masursatori topograficeatat in Bucuresti si in restul judetelor tarii. Asta este o alta latura care face diferenta intre Karmacad si restul concurentilor. Spre deosebiore de marea masa a cadastristilor, inginerii Karmacad iti rezolva problema indiferent de locul in care se gaseste proprietatea ta. Prin urmare din aria noastra de acoperire, pentru lucrarile mentionate mai sus, este : Bucurestiul, judetele Ilfov, Giurgiu, Calarasi, Dambovita, Prahova, Arges, Ialomita. Daca lucrarile sunt de anvergura personalul Karmacad se vor deplasa si in alte judete mai indepartate, putand astfel acoperii aria intregii tari.

Executam planuri topografice necesare realizarii PUG, PUZ, PUD. Fiecare dintre aceste planuri sunt realizate cu statii totale LEICA si sisteme GPS GNSS RTK TRIMBLE productie 2013 si cuprind o serie intreaga de detalii planimetrice: constructii, drumuri, retele edilitare, curbe de nivel, etc.

INFORMATII BONUSStiai ca pentru fiecare lucrare exista numere de inregistrare care se verifica online pehttp://www.ocpib.ro/stare_public.php. Cu ajutorul acestora poti verifica ziua in care a fost depusa lucrarea, termenul de solutionare si eventualele respingeri care pot aparea la cadastru sau intabulare.

AVANTAJE-    Lucram intotdeauna in termeni adaptati la programul beneficiarului-    Oferim consultanta si recomandari in mod gratuit, tuturor clientilor nostri-    Efectuam masuratori exacte si rapide fara a percepe taxa pentru deplasare-    Avem capacitatea efectuarii masuratorilor chiar in ziua in care suntem contactati

 

Atentie! Termenele de avizare a ridicarilor topografice sunt date de catre Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara sunt fixe si nu exista exceptii prin urmare: 21 zile lucratoare( regim normal) si respectiv 7 zile lucratoare (regim urgenta). Verifica aici

 

DURATARelizarea ridicarii topografice si depiunerea acesteia la oficiul de cadastru este facuta in 3-4 zile din momentul efectuarii masuratorilor si primirii actelor.

Galerie foto
  • ...