KarmaCad cadastru, topografie Bucuresti

Dezmembrare/ Alipire

Nu conteaza cat de departe este proprietatea ta fata de noi. Ne intalnim oricum acolo pentru masuratori. Cadastru, Intabulare si Certificat energetic in 3 pasi simpli:  1.Suna si un specialist o sa iti spuna de ce acte ai nevoie si de unde le obtii. 2. Programeaza o zi si o ora pentru efectuarea masuratorilor. 3. Asteapta fara griji dosarul solutionat.

 

KarmaCad locul in care gasesti rezolvarea problemelor tale. Totul intr-un singur loc, atat de simplu! CONTACT 0728.016.888

NOU CERTIFICAT ENERGETIC click pentru detalii

De ce sa lucrezi cu noi? Pentru ca rezolvi totul intr-un singur loc. Pentru ca avem preturi foarte bune. Pentru ca meriti servicii de top.

ATENTIE! PRETURILE DE MAI SUS SUNT INFORMATIVE SI MINIME, PRETUL FINAL SE STABILESTE PENTRU FIECARE PROIECT IN PARTE IN URMA DISCUTIEI CU UN REPREZENTANT AL NOSTRU.

Cei peste 12 ani de experienta in domeniul lucrarilor de cadastru si intabulare si cele peste 4000 de lucrari realizate pana in present ne recomanda mai bine decat orice alta carte de vizita. Noi va oferim garantia reusitei  unei lucrari de cadastru si intabulare sau a oricarei lucrari care impune masursatori topograficeatat in Bucuresti si in restul judetelor tarii. Asta este o alta latura care face diferenta intre Karmacad si restul concurentilor. Spre deosebiore de marea masa a cadastristilor, inginerii Karmacad iti rezolva problema indiferent de locul in care se gaseste proprietatea ta. Prin urmare din aria noastra de acoperire, pentru lucrarile mentionate mai sus, este : Bucurestiul, judetele Ilfov, Giurgiu, Calarasi, Dambovita, Prahova, Arges, Ialomita. Daca lucrarile sunt de anvergura personalul Karmacad se vor deplasa si in alte judete mai indepartate, putand astfel acoperii aria intregii tari.

-    Determinarea de puncte GPS este inclusa automat in pret pentru toate lucrarile-    Masuratorile sunt executate cu statii totale Leica -    Ne deplasam intotdeauna pe teren pentru aceste tipuri de lucrari

 

Galerie foto
  • ...