Iulian Dinu - Cursuri instructor fitness, aerobic, dans, Bucuresti

Curs Instructor Aqua Gym

Gimnastica acvatica sau aqua gym-ul este o forma placuta de miscare si de relaxare, fiind preferata de tot mai multe persoane pentru modelarea siluetei. Asadar, devine lesne de inteles de ce tot mai multe sali de fitness se extind, construind piscine si bazine, astfel incat sa-si pastreze clientii si, totodata, sa coopteze altii noi. Asa stand lucrurile, meseria de instructor de aqua gym va deveni din ce in ce mai solicitata. Daca ti-ar placea sa imbratisezi aceasta meserie, te asteptam la Fitness Education School  sa urmezi cursul de instructor de aqua gym.

Acest curs a primit acreditare nationala si internationala si este autorizat de Ministerul Educatiei si de cel al Muncii, Familiei si Protectiei Sociale. La finalizarea cursului, vei putea lucra ca instructor de aqua gym de grup sau antrenor personal in Romania si in peste 80 de tari.

Cursul de instructor de aqua gym dureaza 80 de ore, care se vor desfasura pe parcursul weekendurilor. Vei studia notiuni de baza de anatomie si fiziologie, iar de la formatori cu o vasta experienta in industria fitnessului vei afla notiuni de specialitate: originea gimnasticii acvatice, beneficiile acesteia, tipuri de exercitii specifice aqua gym-ului, caracteristicile exercitiilor, metodologia organizarii claselor de aqua gym, tehnici de proiectare a claselor de aqua gym, caracteristici ale muzicii specifice orelor de gimnastica acvatica.

Ca viitor instructor de aqua gym va trebui sa ai anumite competente, pe care ti le vei forma la cursul de instructor de aqua gym pe care ti-l pune la dispozitie Fitness Education School: sa stii sa concepi clase de aqua gym atractive, sa cunosti metodele de predare a acestui tip de clase, sa comunici eficient cu persoanele care vor participa la orele tinute de tine.

Galerie foto
  • ...