Iulian Dinu - Cursuri instructor fitness, aerobic, dans, Bucuresti

361 vizite

Descriere

Asa cum iti spuneam si in deschiderea site-ului, pasiunea si dorinta de a-i ajuta pe cei din jur m-au determinat sa urmez o serie de cursuri acreditate in domeniul fitness-ului.

De peste 7 ani de zile sunt fondatorul uneia dintre cele mai mari scoli de formare profesionala in domeniul sportiv si al sanatatii, Fitness Education School, scoala care pana acum s-a dezvoltat in 13 orase din Romania, cu o echipa de 40 de specialisti in domeniul fitness-ului si al sanatatii, formand peste 4000 de oameni ca instructori de fitness, instructori aerobic si tehnicieni nutritionisti.

La sfarsitul anului 2020 am infiintat Asociatia Internationala de Psihologie, Nutritie, Sport si Fitness, asociatie care isi propune sa schimbe mentalitati in randul populatiei Romaniei si sa ofere suport tuturor celor care doresc sa adopte un stil de viata sanatos. AIPNSF a fost infiintata pentru a combate obezitatea in Romania si pentru a mari gradul de constientizare al romanilor cu privire la necesitatea adoptarii unui stil de viata sanatos.

In plus, pregatirea mea ca si kinetoterapeut si preparator fizic iti va fi de un real folos, mai ales daca ai nevoie de un program de recuperare medicala. Fie ca vorbim de antrenamente de scadere in greutate, antrenamente de recuperare medicala, de tonifiere, antrenamente postnatal, prenatal sau antrenamente dedicate pentru sportivi, ca si antrenor te voi ajuta sa iti indeplinesti obiectivele, sa-ti depasesti limitele si, in acelasi timp, sa te distrezi. Astfel, sportul va deveni pentru tine o placere.

Galerie foto