ISTA Romania - Contoare de enegie termica, contoare de apa Bucuresti

Contorul de apă pentru apartament

Contor pentru măsurarea consumului de apă rece sau caldă. Fie că este vorba de baie, bucătărie sau subsolul unei clădiri noi vă oferim contorul potrivit nevoilor Dvs., de la contoare de mici dimensiuni, destinate măsurării consumului individual de apă într-un apartament, la contoare de branşament pentru case, clădiri rezidenţiale sau de birouri.

 

Modulul radio

Modulul radio oferă mai multă flexibilitate şi confort în calcularea consumului de apă. Perioada în care fiecare contor de apă trebuia citit individual a trecut.  

Cu modulul Radio 3 net, contoarele domaqua® m pot fi integrate în sistemul radio symphonic® sensor net.  Se asigură  astfel  înregistrarea, memorarea şi transmiterea la distanţă a datelor de consum.    

Tehnologia de citire radio bidirecţională înlocuieste citirea manuală a indicaţiilor contorului.  Datorită tehnologiei bidirecţionale,  poluarea cu unde radio este extrem de redusă. Modulul radio transmite consumuri numai atunci când este interogat prin intermediul unui dispozitiv portabil de colectare date sau printr-un receptor fix instalat pe scara blocului. 

Sistemul radio oferă un plus de confort, deoarece nu mai este necesară prezenţa la domiciliu la termene fixe de citire. 

De asemenea, transmiterea datelor prin sistemul radio elimină eroarea umană. Se obţine garanţia unui calcul exact al costurilor cu apă rece şi caldă, fără estimări datorate necitirii unor contoare. Dispar posibile erori de citire sau introducere de date, deoarece consumurile se transmit exclusiv prin unde radio, fără intervenţie umană. 

Modulul radio memorează  valori  înregistrate lunar pentru ultimele 14 luni de consum,  precum ?i valoarea indexului  la data de referin?ă programată, pentru ultimii doi ani. 

De asemenea,  modulul radio asigură transmiterea de mesaje cu privire la interven?ii  neautorizate (desigilare sau montare contor în sens contrar sensului de curgere al apei ), precum ?i informa?ii referitoare la posibile pierderi ale instala?iei interioarde apă.  

Durata de viaţă a bateriei este de 10 ani.

Galerie foto
  • ...
  • ...