ISTA Romania - Contoare de enegie termica, contoare de apa Bucuresti

Despre noi

Firma ista este prezentă pe piaţa din România cu servicii de calcul al consumurilor individuale de apă şi căldură începând din anul 1995, când au fost montate primele repartitoare de costuri. La începutul anului 2005, firma şi-a schimbat denumirea din Viterra Energy Services în ista România. 

Piaţa noastră de desfacere o reprezintă asociaţiile de proprietari, clădirile de birouri, firmele de instalaţii în construcţii, societăţile de proiectare instalaţii în construcţii, dezvoltatorii imobiliari şi furnizorii de utilităţi publice – societăţi de distribuţie a energiei termice şi a apei.

Gamă variată de produse şi servicii

Oferim o gamă largă de produse de contorizare individuală şi la branşament: repartitoare de costuri de căldură, contoare de enegie termică, contoare de apă.

Produsele noastre înglobează tehnologii performante de ultimă generaţie, cu transmiterea datelor la distanţă.

Firma autorizată de către ANRSC pentru montarea şi exploatarea repartitoarelor de costuri pentru încălzire, ista România asigură servicii de calitate complete, de la montajul şi punerea în funcţiune a echipamentelor până la calculul şi repartizarea consumurilor.

Oferim soluţii adaptate la necesităţile fiecărui client în parte.

Calitate garantată

Toate echipamentele de măsură pe care le oferă ista sunt produse în Comunitatea Europeană şi deţin certificate europene de conformitate si de omologare .Serviciile de repartizare a consumurilor de apă şi energie termică sunt certificate ISO 9001: 2008 . Acest lucru garantează continuitatea principiilor noastre şi conferă clienţilor noştri deplină satisfacţie, iar firmei, o poziţie de referinţă în domeniul acestei categorii de servicii.

Gamă variată de metode de finanţare

Toate echipamentele firmei pot fi achiziţionate în rate, fără formalităţi de lungă durată şi fără adeverinţe de salariu. De asemenea, există şi posibilitatea închirierii echipamentelor în locul cumpărării.

Galerie foto
  • ...
  • ...