IsoTop - Izolatii cu celuloza

Izolatii acoperis

Avantajele izolatiei cu celuloza

Este ecologica
Peste 70% din izolatia din celuloza este hârtie reciclata. Prin urmare, cantitati mari de hartie si carton aruncate sunt folosite în mod adecvat atunci când se fabrica izolatia din celuloza.

 Mai mult decât atât, reciclarea hârtiei implica de obicei un proces de albire prin care cerneala este îndepartata. Cu toate acestea, înalbirea nu este implicata în reciclarea hârtiei în celuloza, deoarece aceasta va fi maruntita si pulverizata în timpul procesului de fabricatie. Prin urmare, sunt necesare putine substante chimice (si foarte putina energie) pentru a transforma deseurile de hârtie în celuloza.

Nu sunt utilizate gaze cu efect de sera ca propulsori în timpul procesului de fabricatie a izolatiei cu celuloza. În plus, contine mai mult material reciclat decât orice alt tip de izolatie disponibil în prezent.

Rezistenta la caldura
Celuloza are o valoare R de 3,2 pâna la 3,5 pe inch de grosime, care este mai mare decât fibra de sticla si alte materiale izolante comune. Evaluarea ridicata se datoreaza faptului ca este fabricata din hârtie, care contine fibre de lemn.

Lemnul are o structura celulara care ajuta la prevenirea scurgerilor de aer si este rezistent în mod natural la fluxul de caldura, facând celuloza unul dintre cele mai rezistente la caldura materiale izolante disponibile.

Aceasta rezistenta la fluxul conductiv de caldura va va ajuta sa va mentineti casa izolata cu celuloza calda în timpul iernii si racoroasa în timpul verii, minimizând astfel facturile de energie pe tot parcursul anului. Faceti clic aici pentru mai multe modalitati de reducere a facturilor la energie.

Galerie foto
  • ...