IsoTop - Izolatii cu celuloza

Despre noi

ISOTOP – Specialistul în izolare cu celuloza si etanseitate la aer – ofera o gama larga de solutii inovatoare de izolare termica si etanseitate la aer în propria casa!

Oferim si dezvoltam solutii pentru case cu consum redus de energie si case pasive în proiecte de constructii noi si renovare. Toate produsele din portofoliul de sisteme ISOTOP sunt solutii perfect potrivite pentru aplicatii specifice si profesionale în toate lucrarile de izolare termica si etansare. Noi, cei de la ISOTOP , acordam o mare importanta consilierii profesionale. Peste 10 de ani de experienta în prelucrarea izolatiei prin suflare si a sistemelor de etanseitate la aer, peste 600 de masuratori de etanseitate pe santiere în fiecare an, cercetare si dezvoltare interna continua, precum si cooperarea continua cu institutele de cercetare si universitatile stau la baza pentru extinderea portofoliului de produse si expertiza unica la nivel european a ISOTOP.

Fie ca este vorba de izolatie, acoperis sau sistem de etansare la aer, garantia sistemului, precum si sfaturile oferite de ISOTOP ofera planificatorilor, instalatorilor si consumatorilor finali încrederea ca produsul optim este utilizat pe santier. …de aici SOLUTIA GLOBALA perfecta pentru izolarea cladirilor si etanseitatea la aer.

Galerie foto
  • ...