Instarom Instalatii Romania - Montaj, service aer conditionat

Centrala termica murala condensare Viessmann

DESCRIERE PRODUS

Cazanul mural in condensatie, pe gaz, Vitodens 050-W asigura un confort deosebit in privinta incalzirii si prepararii apei calde menajere, cu un raport pret-calitate deosebit de avantajos.

Cu Vitodens 050-W, Viessmann ofera acum un cazan mural in condensatie, pe gaz, la un un pret atractiv, care satisface exigentele noastre de calitate. O gama cuprinzatoare de accesorii face Vitodens 050-W adecvat in aceeasi masura, atat pentru constructii noi, cat si pentru modernizare. Acesta este disponibil in doua variante de putere (24 kW şi 33 kW) pentru incalzire si preparare de apa calda menajera cu preparator instantaneu de apa calda menajera integrat.

O automatizare electronica a circuitelor cazanului, pentru functionare comandata de temperatura de ambianta si de temperatura exterioara si un termostat de protectie la inghet sunt integrate in cazanul Vitodens 050-W. Senzorul pentru temperatura exterioara este disponibil ca accesoriu.

Pompa de circulatie cu turatie variabilaSilentios si compact

Vitodens 050-W se caracterizeaza printr-un nivel redus de zgomot in functionare, precum si prin componentele accesibile prin partea frontala in cazul lucrarilor de service si intretinere.

Cu o inaltime de numai 707 mm, Vitodens 050-W este unul dintre cele mai joase aparate murale din clasa lui. Dimensiunile compacte il recomanda pentru inlocuirea aparatelor vechi in imobile cu mai multe etaje.

Schimbator de caldura Inox-Radial si arzator cilindric din otel inoxidabil

Schimbatorul de caldura Inox-Radial din otel inoxidabil transforma eficient energia utilizata in caldura. Randamentul sau se ridica la 97 procente (Hs). In consecinta, arzatorul cilindric din otel inoxidabil are un consum redus de gaz. Urmarea sunt emisiile de CO2 mai reduse, precum si protejarea mediului inconjurator.

 

Operare simpla, optional cu telecomanda

Tastele usor de operat permit o setare rapida a temperaturii agentului termic si a apei calde menajere. Afişarea regimurilor de funcţionare şi a temperaturilor se realizează pe display-ul digital.

Pentru operarea confortabila a aparatului Vitodens 050-W sunt disponibile mai multe accesorii optionale:

  • Ceas programabil analogic pentru program zilnic si ceas programabil digital pentru program saptamanal. Ceasurile programabile se conecteaza la automatizarea cazanului mural.
  • Termostate de ambianta analogice conectate prin cablu (24 V) cu si fara functie de programare zilnica.
  • Termostat de ambianta analogic comandat prin unde radio cu functie de programare zilnica. Receptorul se conecteaza la automatizarea aparatului mural.
  • Cronotermostat digital conectat prin cablu cu afisaj mare LCD si program zilnic si saptamanal.
  • Cronotermostat digital comandat prin unde radio cu afisaj mare LCD si program zilnic si saptamanal. Receptorul se conecteaza la automatizarea cazanului mural.
Galerie foto
  • ...