Instarom Instalatii Romania - Montaj, service aer conditionat

Instalare aer conditionat

Montaj aer conditionat tip split putere 7000, 9000 pana la 12000 Btu/h

 

INSTALAREA.

 

Instalarea se refera la: pana la 3 m traseu frigorific ( teava tur, teava retur, izolatie teava tur, izolatie teava retur, cablu electric de comanda, tub condens, matisaj ) pentru monosplit, pana la 3 m de cablu alimentare retea de la unitatea exterioara, consola standard, in conditiile unei singure treceri prin zid, canalul de cablu nu face obiectul acestei oferte, eventualele reparatii necesare dupa instalare nu fac obiectul prezentei oferte, instalarea se va face respectand legislatia in domeniu (nu se vor perfora grinzi sau stalpi de beton si nu se executa lucrari care pun in pericol rezistenta cladirii si siguranta membrilor echipei de instalare).

Montajul echipamentelor de aer conditionat se face de catre societati specializate. Echipele de instalare sunt dotate cu scule si dispozitive specifice acestei operatiuni.

  • Pentru Bucuresti, montajul este asigurat de catre echipele proprii si de catre parteneri.
  • In afara Bucurestiului montajul se face de catre parteneri. In acest moment se asigura instalarea in toate judetele tarii. Pentru detalii va stam la dispozitie.
  • Pentru localitatile care nu figureaza in lista de mai jos montajul se poate realiza de catre cea mai apropiata echipa.

Nota: Montajul este oferit pentru echipamentele comercializate prin intermediul acestui site. Pretul montajului este valabil pentru Bucuresti, pentru celelalte orase pretul poate sa difere in functie de firma care face instalarea.

Galerie foto
  • ...
  • ...