Instalator Bucuresti

Reparatii subsol

Firma noastra va pune la dispozitie o echipa de instalatori experimentati pentru rezolvarea tuturor lucrariilor pe tema reparatii subsoluri. Lucrarile pe acest segment de reparatii subsoluri se refera la inlocuit coloana apa calda, inlocuit coloana apa rece, inlocuit coloane caldura, inlocuit coloana scurgere, schimbat/inlocuit vane,schimbat/inlocuit/montat robineti apa calda/ apa rece in subsol dar si pe coloanele verticale din apartamente.

Inlocuit coloana apa calda in subsol/coloana apa rece in subsol/ coloana caldura in subsol

– pentru inlocuirea coloanei de apa calda/apa rece/caldura din subsol se opreste robinetul principal de apa calda/apa rece/caldura pe scara la care se executa schimbarea coloanei se taie teava la dimensiuni care poate fi usor manevrata, se taie derivatiile care pleaca in sus pe coloane pana la robinetul acestora dar daca nu au robinet se taie teava pana unde se gaseste o portiune care nu este mancata de rugina si pe care se poate monta robinet
– dupa defrisarea coloanei vechi de apa calda instalatorul verifica robinetii pe fiecare coloana iar cei care sunt buni raman iar robineti care nu inchid sau sunt in stare buna de functionare sunt inlocuiti.(in cazurile in care nu exista robinet repartizat pe acea coloana se monteaza unul).
– montarea coloanei noi de apa calda/apa rece/caldura se face pe acelasi traseu cu teava de polipropilena(PPR) cu fibra compozit, teava de cupru sau cu ce doreste beneficiarul daca acel produs este capabil sa inlocuiasca cu succes unul din materialele de mai sus.
– tevile de apa calda/caldura montate vor fi izolate pentru a evita pierderea temperaturii si vor fi montate bratari de sustinere pe tot traseul coloanei de apa calda/apa rece/caldura iar distanta dintre aceste bratari de sustinere depinde de diametrul tevii.

Montat robineti apa calda/ apa rece

– montarea robinetilor pe coloanele de apa calda/ apa rece se face la cererea beneficiarilor in cazul in care acestia doresc acest lucru sau in cazul in care robinetii existenti nu mai lucreaza la parametri normali(numai inchid bine) sau a inceput sa apara puncte de rugina pe ei.
– pentru schimbarea robinetilor din subsol se necesita inchiderea apei de la un robinet dinaintea celui care trebuie schimbat uneori acel robinet care trebuie inchis este chiar cel principal din caminul blocului in cazurile in care nici acel robinet nu inchide bine intalnim doua situatii : cerem schimbarea robinetului din camin catre Apa Nova sau montarea robinetului din subsol in presiune. Cea de a doua varianta este foarte riscanta si se executa doar in cazurile extreme.

Inlocuit coloana scurgere subsol

– inlocuirea coloanei de scurgere din subsol se face pe portiuni, adica dupa indepartarea unei portiuni se inlocuieste cu teava noua dandui si o panta necesa de 1,5 ° pentru o buna functionare si evitarea infundarii.
– pentru inlocuirea tevilor de scurgere care ies din bloc pana la primul canal stradal instalatorul are nevoie de certificatul de urbanism al imobilului pentru a evita deteriorarea cablurilor de curent sau coloanelor de gaze ingropate in pamant din jurul blocului.
– de obicei teava noua de scurgere este de tip Teava PP si inlocuiesc tevile vechi de scurgere din fonta

Schimbat vane/ inlocuit vane apa calda sau caldura

– se opreste apa din caminul stradal sau din subsol dupa caz
– se demonteaza vana veche si se curata flansele pe care raman bucati din garnitura veche
– se verifica suruburile vechi daca mai strang iar daca suburile vechi numai strang se inlocuiesc
– se ung garniturile noi cu vaselina se ficseaza pe pozitie vana noua se strang suruburile si se da drumul la apa pentru a face proba de etansietate

Galerie foto
  • ...