Instalator Bucuresti

Desfundare scurgeri

Desfundarea WC-urilor sau a chiuvetelor este una dintre cele mai dese lucrari la care tehnicienii nostri sunt chemati. Suntem echipati cu scule specifice si avem experienta necesara pentru a rezolva astfel de probleme repede.

Ma jos puteti gasi serviciile pentru care puteti apela la tehnicienii nostri:

Desfundare WC
Intr-o astfel de situatie este de preferat sa chemati un instalator fiindca de cele mai multe ori solutiile improvizate sau cele chimice nu au efect si pot agrava problema.

Desfundarea WC-ului necesita de cele mai multe ori demontarea scaunului si schimbarea racordului de evacuare care odata demontat, din motive de siguranta se inlocuieste cu unul nou.

Cauza problemei poate fi:

Locala, atunci cand scurgerea de la cada si chiuveta din aceeasi baie functioneaza corect dar WC-ul necesita desfundare.
Pe coloana de scurgere a imobilului, caz in care veti observa ca atat chiuveta cat si cada din aceeasi baie au probleme in a evacua apa. In acest caz desfundarea WC-ului necesita o interventie pe coloana si va fi nevoie de acces la etajele inferioare sau in subsol dupa caz.
In canal, atunci cand locuiti la casa este posibil ca sursa WC-ului infundat sa fie la sistemul de canalizare a orasului sau in fosa septica, dupa caz. In aceasta situatie va fi nevoie sa chemati un serviciu de vidanjare

Galerie foto
  • ...