Instalator profesionist Bucuresti

Canalizare

Montaj canalizare exterioara
Ca si alimentarea cu apa canalizarea este exterioara si interioara.


Canalizarea exterioara o intalnim la case,apartamente cat si la cartiere de case si blocuri.De obicei canalizarea exterioara se varsa in reteaua de canalizare a orasului.Materialele folosite sunt tevile si fitingurile din pvc care sunt de diferite grosimi pt a da o anumita rezistenta.Ele se monteaza in pamant pe un strat de nisip de 10-15 cm atat sub ele cat si deasupra lor pt a fi protejate si cu o anumita panta de obicei 1-2 % pt a se putea scurge apa menajera de la imobil la reteaua de canalizare a orasului.

In cazul in care nu avem posibilitatea sa evacuam apa menajera la canalizarea orasului putem opta pt fosa septica, statie de epurare sau o basa . In cazul fosei septice vorbim de un recipient cu 2 sau 3 compartimente in care se triaza apa menajera dupa care avem nevoie de vidanjare pt a lua grosul ramas si a o curatii pt a putea functiona in continuare.
 
Pt statia de epurare avem nevoie de un lac,o apa in care sa evacuam apa filtrata in urma procesului de curatare(epurare) a apei menajere.
Basa reprezinta o alternativa a evacuarii apelor menajere care consta in acumularea apei menajere intr-o incapere de mari dimensiuni betonata la nivelul solului si ulterior pomparea acesteia cu ajutorul unui grup de pompare cu tocator pana la cea mai apropiata retea de canalizare.

Galerie foto
  • ...