Instalator profesionist Bucuresti

Montaj centrale termice

Punerea in functiune a centralei reprezinta ultimul pas din procesul montajului si are ca scop probele in diferite moduri de lucru a centralei. Astfel, circuitul sau va fi verificat iar toti parametrii de functionare vor fi optimizati.

Montajul centralei termice presupune racordarea tevilor de cupru, Pexal sau PPR ale instalatiei termice, ale apei reci si a celei de apa calda la centrala termica. Aceste tevi trebuie sa fie deja prezente în apropierea locului unde va fi montata centrala termica. Se considera lucrare suplimentara efectuarea racordarii la tevi prezente în alta încapere.

Pe returul centralei termice, cât si pe teava de intrare apa rece se vor monta obligatoriu câte un filtru mecanic de apa (în y), iar în cazul în care radiatoarele din instalatia de încalzire sunt din otel se va monta obligatoriu un filtru antimagnetita.
 
Montaj centrale termice – firma instalatii sanitare cu experienta
Noi, cei de la Instalator Profesionist Bucuresti, va oferim montaj centrale termice.

fixarea pe pozitie a centralei termice. Pozitia de instalare a centralei termice este cea conform proiectului de gaz. Centrala termica se monteaza doar pe pereti incombustibili.
efectuarea legaturilor hidraulice pentru tur si retur încalzire, racordarea la apa rece si apa calda.
umplerea centralei termice cu apa si verificarea etanseitatii si punerea sub presiune a instalatiei (daca lucrarea s-a executat pe o instalatie existenta în care nu a fost necesara golirea acesteia in totalitate). Pentru instalatiile noi ce nu au fost încarcate cu agent termic (apa) trebuie achizitionata si manopera de echilibrare instalatie;
montarea kitului de evacuare a gazelor de ardere. Nu este inclus serviciul de perforare al peretilor de beton.
montarea furtunului pentru scurgerea condensatului de la centrala la cea mai apropiata scurgere
Instalatorii nostri sunt pregatiti sa remedieze orice problema la cele mai inalte standarde!

Galerie foto
  • ...