Inova Design, Bucuresti - Designeri de interior,arhitecti si peisagisti

Despre noi

Suntem Inova Design, o echipa formata in primul rand din designeri de interior si avem colaborari cu arhitecti, artisti plastici si peisagisti.

Intotdeauna, insa, persoana care se va ocupa, de la inceput pana la sfarsit, de proiectul tau va face parte din echipa de designeri de interior.

Stim ca esti nerabdator sa te muti intr-un spatiu nou si ca un santier nu este tocmai mediul cel mai placut. Si pentru ca ai apelat la noi, iti vom structura un plan conform caruia fiecare etapa sa fie facuta nu doar corect, ci si sa fie realizata in cel mai scurt timp. Si care sa ofere garantia rezultatului la care ne asteptam cu totii.

De ce este nevoie de un plan initial profesionist realizat? Pentru ca, o priza uitata sau un intrerupator pozitionat gresit pot avea drept urmare deschiderea unui nou santier. Cu tot disconfortul pe care il implica.

De aceea, noi ne asiguram ca rezultatul proiectului tau va fi cel scontat, placut atat vizual cat si ergonomic, pentru a evita modificari dupa finalizarea proiectului.

Noi iti facem o propunere de santier, dar alegerea finala este a ta. Colaboram activ, explicam proiectul si ne asiguram de bunul mers al acestuia.

Galerie foto
  • ...