Inova Design, Bucuresti - Designeri de interior,arhitecti si peisagisti

Servicii

De la concept la implementare, de la consultanta pana la curatenia inainte de predarea lucrarii, noi ne ocupam de tot.

Luam masuratori la spatiu, iti propunem cateva variante de amenajare, ne ocupam noi de spart pereti,de zugravit, de spalat si strans la final, astfel incat sa putem aduce mobila sa o si montam. Propunerea de mobila o facem si in functie de bugetul clientului, facem instalatia electrica, instalatia de apa sau gaze, ne ocupam, bineinteles si de aprobarile necesare.

Cumparam vesela, lustre, le montam, personalizam peretii. Daca aveti obiecte cu valoare sentimentala pe care vreti sa le pstrati si sa le integrati in proiectul nou, oferim si servicii de reconditionare a mobilierului vechi.

Terasa o ambientam cu flori, ne ocupam de acvarii, decoratiuni de exterior.

Fie ca e vorba de alegerea tapetului, de alegerea pieselor de mobilier, a corpurilor de iluminat sau de supravegherea echipei de santier, noi iti vom prelua toate grijile astfel incat tu sa te bucuri cu adevarat de noua casa.

Pentru noi, nu exista proiect “prea mic” pentru ca tratam fiecare spatiu ca si cum ar fi al nostru. Iti gestionam bugetul astfel incat sa te incadrezi in el pentru ca avem furnizori pentru orice ai nevoie si lucram cu tine indiferent de stadiul in care se afla proiectul.

Galerie foto
  • ...