Infiintare Firma Urgent Bucuresti

Infiintare PFA (Persoana Fizica Autorizata)

Persoana fizica autorizata (PFA) este cea mai simpla metoda de a fi inregistrat fiscal si de a desfasura in mod legal o activitate economica. Sunt eligibile pentru înfiinţarea PFA toate persoanele de peste 18 ani care nu au comis în trecut infracţiuni financiare şi care au pregătire profesională în domeniul în care doresc să se avizeze. De asemenea, persoanele care doresc să înfiinţeze PFA trebuie să deţină un sediu profesional şi trebuie să declare pe propria răspundere că îndeplinesc condiţiile legale de funcţionare.

Infiintarea de PFA este reglementata prin OUG 44/2008 cu completarile si modificarile ulterioare.

Acte si costuri infiintare PFAActele necesare infiintari de PFA sunt:

– Copie C.I. – Actul de proprietate al spatiului unde veti gazdui sediul social (in baza acestui document vom redacta contractul de comodat/inchiriere) – Acordul vecinilor si al Asociatiei de proprietari (download formular) in cazul gazduirii sediului social la o locatie intr-un apartament – Extras de carte funciara sau in cazul in care spatiul respectiv nu are cadastru si intabulare, un certificat fiscal emis de Administratia Financiara – Documente care atesta pregatirea profesionala: Copie dupa diploma/acte de studiu/atestate (care sa aiba legatura cu obiectul de activitate ce urmeaza a fi desfasurat) – Optional – dovada vechimii in domeniul de activitate urmarit(carte de munca/adeverinta cu vechime minimum 2 ani in domeniul ales ca activitate ) – Specimen de semnatura pe care il puteti da la Notarul Public din aceeasi locatie cu noi

Costul total de infiintare este de 362 Lei (taxe ONRC + specimen de semnatura + onorariul nostru) iar perioada necesara infiintarii (din momentul in care toate documentele necesare sunt prezentate) este de 3 zile lucratoare.

Galerie foto
  • ...