Infiintare Firma Urgent Bucuresti

Infiintare SRL

Infiintare SRL (Infiintare Societate cu Raspundere Limitata)

Pana nu demult, birocratia necesara si timpul petrecut pe la ghiseele publice i-ar fi descurajat pe multi sa infiinteze o firma. Acum, Infiintare Firma Urgent te ajuta sa iti deschizi societatea comerciala cu raspundere limitata in Bucuresti sau Judetul Ilfov in doar 3 zile!

Societatea cu raspundere limitata (SRL) este acea forma de societate comerciala ale carei obligatii sociale sunt garantate cu patrimoniul social, iar asociatii sunt obligati numai in limita capitalului social subscris.

Capitalul social va fi fixat de catre asociati in functie de nevoile societatii, cu respectarea plafonului minim stabilit de lege in valoare de 200 Lei.

Respectivul capital social se poate retrage din contul de capital social, dupa infiintarea firmei. Contul de capital social nu este contul care urmeaza sa fie folosit de catre firma in activitatea curenta, urmand ca dupa ridicarea documentelor de infiintare de la biroul nostru, administratorul firmei, sa deschida un cont curent pentru viitoarele tranzactii bancare.

Societatea cu raspunderea limitata se poate constitui prin:

– asocierea a doi sau a mai multor asociati pentru a desfasura o activitate comerciala, in vederea impartirii profitului si care raspund pentru obligatiile sociale in limita aportului lor – aportul unui singur asociat, care este detinatorul tuturor partilor sociale; asociatul unic poate fi o persoana fizica sau o persoana juridica

O persoana fizica sau juridica poate detine calitatea de asociat unic intr-o singura firma.

La infiintare, toate firmele sunt platitoare de impozit pe venitul microintreprinderilor, respectiv 3% din incasari. Totodata, in momentul infiintarii firmei, aceasta este neplatitoare de TVA. Ulterior infiintarii firmei, se poate solicita inregistrarea in scopuri de TVA la cerere sau dupa depasirea plafonului de TVA, respectiv 65.000 euro echivalent 220.000 Lei. Cursul pentru calculul plafonului de TVA este cel de la 1 Ianuarie 2007.

Acte infiintare SRLDocumentele pe care trebuie sa ni le puneti la dispozitie pentru inregistrarea societatii cu raspundere limitata – SRL sunt:

– cartea de identitate/pasaport a asociatului/asociatilor si cartea de identitate/pasaport a administratorului – dovada sediului social (actul de proprietate al spatiului unde doriti stabilirea sediului social pentru a va putea redacta contractul de comodat/contractul de inchiriere). In cazul in care nu dispuneti de un spatiu pentru stabilirea sediului social, compania noastra va poate pune la dispozitie o adresa pentru gazduirea temporara a sediului social (gazduire sediu social pentru o perioada de 6 luni – 675 Lei; gazduire sediu social pentru o perioada de 1 an – 900 de Lei). Astfel scapati de durerile de cap cauzate de necesitatea obtinerii semnaturilor vecinilor cat si a acordului Asociatiei de Proprietari. – acordul vecinilor si al Asociatiei de proprietari (download formular) in cazul gazduirii sediului social la o locatie intr-un apartament – specimen de semnatura dat in fata Notarului Public. Exista Notar Public in ceeasi locatie cu birou nostru.

De redactarea tuturor documentelor si de obtinerea actelor necesare intocmirii dosarului pentru inregistrarea societatii la Registrul Comertului, inclusiv de rezervarea de denumire, ne vom ocupa noi.

Oferta noastra de infiintare SRLOnorariul nostru pentru infiintarea unei societati comerciale cu raspundere limitata este de 300 de Lei (fara TVA) si include:

– Consultanta cu privire la tipul de firma dorit de client, daca aceasta va fi sau nu platitoare de TVA, precum si alte probleme de drept comercial ce pot aparea in functie de particularitatea cazului – Rezervare nume firma – Redactarea si atestarea de catre avocat a actului constitutiv al firmei, ce va cuprinde: datele dvs, obiect de activitate, capital social, inserarea codurilor CAEN, conditii de functionare, conditii de lichidare, etc – Redactarea si atestarea de catre avocat a declaratiei de administrator si a declaratiei de asociat in cadrul unei societati comerciale, ca acestia indeplinesc conditiile legale; – Redactarea actului privind detinerea sediului social (contract de comodat sau contract de inchiriere); – Depunerea capitalului social; – Depunerea tuturor actelor si reprezentare in fata persoanei desemnate de Registrul Comertului, in vederea obtinerii certificatului de inregistrare; – Ridicarea certificatului de inregistrare si predarea acestuia clientului.

Oferta noastra include toate operatiunile necesare infiintarii firmei si nu are costuri ascunse. Spre deosebire de alte oferte de pe piata de infiintari firme, noi nu doar va redactam documentele, ci le si atestam in calitate de avocati, acest lucru insemnand ca nu veti plati taxe notariale suplimentare pentru declaratia de asociat si/sau administrator si nu va vom solicita procura notariala pentru infiintarea firmei. La un calcul simplu, ofertele concurentei care va prezinta doar costul de redactare a documentelor, va genereaza costuri suplimentare de peste 300 lei.

La conceperea actului constitutiv al firmei, va sfatuim ca in obiectele secundare de activitate sa includem toate codurile CAEN permise de lege, intrucat la infiintare acest lucru este gratuit.Nu tarifam suplimentar in functie de numarul de coduri CAEN asa cum se intampla la concurenta.

In cazul in care gasiti alta oferta pentru pachetul complet oferit de biroul nostru pentru infiintarea firmei, va oferim un DISCOUNT de 20% din onorariul standard.

Onorarii si taxe infiintare SRLCosturile pentru o firma cu asociat unic, cetatean roman, sunt urmatoarele:

– taxe ONRC 122 Lei – capital social minim 200 Lei, se retrag din banca dupa infiintare – specimen de semnatura dat de administrator la Notar 62 Lei – onorariu infiintare firma 300 Lei (fara TVA)

Optional, va putem confectiona si stampila firmei, avand propria noastra masina de produs stampile. Costul unei stampile Ultimark SQ 25 este de 66 de lei.

Galerie foto
  • ...