Total Heat - Sisteme de Incalzire in pardoseala, Bucuresti

Protectie la inghet

FrostGuard-Protectie impotriva inghetului pentru conducte si tevi

La temperaturi scazute conductele pot ingheta si crapa. Costurile pentru reparatii sunt in general mai mari decât cele pentru masurile preventive de protectie. Ar trebui sa profitati si sa va ganditi la posibilele riscuri de inghet si asupra masurilor de protectie orespunzatoare.

FrostGuard – sistem prefabricat gata de racordare Sistemul de protectie impotriva inghetului Raychem pentru conducte si tevi va ofera o  gama de produse pe care le puteti propune clientilor dumneavoastra ca o solutie economica  i de incredere. Sistemele Raychem de protectie impotriva inghetului pot fi utilizate cu incredere pentru toate tipurile de conducte, de ex. conducte de apa rece,  conducte de apa reziduala, conducte de apa calda, conducte de agent extinctor.

Instalare simpla

Cablul de incalzire Frostguard este aplicat direct sub izolatie, pe conducta.

Cablul de incalzire cu autoreglare ofera siguranta maxima

Cablurile de incalzire cu autoreglare nu se supraincalzesc nici in caz de suprapunere. Sistemele nu necesita intretinere.

Ambalaj usor de manipulat

Cablurile de incalzire sunt disponibile in cutii practice all-in-one, pe diferite dimensiuni: Sistemul prefabricat, gata de racordat (cablu de incalzire si cablu de racordare lung, inclusiv steker cu impamântare).

Avantajele oferite de sistemul Raychem FrostGuard:

  • Instalare rapida si simpla.
  • Economie de timp.
  • Cutie practica „all-in-one“.
  • Pret atractiv.
Galerie foto
  • ...