Iepurasul Bocanila - Scoala si Gradinita sector 4

Scoala Primara Iepurasul Bocanila

Scoala Primara Iepurasul Bocanila este o institutie particulara de învatamânt si  propune un proiect educational ambitios care functioneaza într-o cladire pe 3 nivele, proiectata special cu acest scop, cu spatii interioare si exterioare modern amenajate, care permit o buna desfasurare a programului scolar.

Cladirea în care scoala îsi desfasoara activitatea are sistem video în salile de curs, ceea ce  permite o monitorizare atenta si din partea parintilor.

Iepurasul Bocanila înseamna iubire, succes, cercetare si inovatie, creativitate, cooperare si spirit de echipa, solidaritate, libertate de exprimare, respect pentru traditii si multe activitati interactive gata sa-i captiveze pe scolari. Cu aceste valori pleaca la drum în fiecare an elevii împreuna cu învatatorii si profesorii lor.

Elevii Scolii Iepurasul Bocanila pasesc în fiecare an,  timizi, curiosi si sunt bucurosi sa gaseasca un ambient placut, sau acelasi ambient placut (daca ne referim la elevii scolii care nu vin pentru prima data), atmosfera calda, familiala, învatatoare si profesori cu bratele deschise, atenti la toate întrebarile si problemele lor; gasesc aici sprijin si suport la cadrele didactice si la conducerea scolii.

Galerie foto
  • ...