Iepurasul Bocanila - Scoala si Gradinita sector 4

Gradinita Iepurasul Bocanila

Gradinita Iepurasul Bocanila este o institutie de învatamânt privata, acreditata si care îndeplineste toate normele impuse, dovada stau si certificarile de mai jos. Acest loc de poveste a fost creat special pentru a le oferi copiilor tot ce au ei nevoie: un mediu sigur si foarte placut, dragoste, întelegere, bucurie, activitati instructiv-educative interactive si toate acestea îmbinate cu multa joaca, iar parintilor liniste stiind ca cei mici sunt în siguranta si sunt fericiti. Sustinem învatarea prin descoperire, pentru ca fiecare copil este diferit, are o personalitate unica si un stil personal de a învata. Noi promovam un învatamânt deschis si flexibil. Personalul gradinitei este calificat, competent, blând si gata sa-i primeasca pe cei mici si sa le ofere toata atentia cuvenita.

Cladirea în care functioneaza gradinita este o constructie noua, proiecta special pentru desfasurarea acestor activitati si respecta conditiile optime de stimulare a dezvoltarii copilului. Salile de curs sunt mari si încurajeaza miscarea si explorarea, permit colaborarea si interactiunea dintre copii, iar mobilierul este ergonomic si conform vârstei prescolarilor. Salile sunt luminoase si nu prezinta riscuri de accidentare. Cladirea asigura acces facil, confort si siguranta copiilor.

Gradinita Iepurasul Bocanila  asigura un stil de viata sanatos, meniul zilnic fiind avizat de catre un medic nutritionist. Meniul  este pregatit în bucataria proprie, dotata cu echipament modern. Gradinita ofera supraveghere medicala permanenta, serviciile fiind asigurate de un medic pediatru. Limitele de vârsta ale copiilor : 2 – 6 ani.

Va asteptam cu drag sa treceti pragul gradinitei noastre!

 
Galerie foto
  • ...