Implant & Esthetic Center -clinica stomatologica-Bucuresti

Ortodontie, tratament ortodontic Bucuresti Sector6

Ortodontietratament ortodontic in Bucuresti Sector 6. Oferim tratament ortodontic pentru copii, adolescenti si adulti. Medicul specializat in ortodontie trateaza problemele legate de inchiderea (ocluzia) incorecta a celor doua arcade si pozitionarea incorecta a dintilor pe arcada. Pentru probleme mai grave de chirurgie dentara puteti apela si la un eventual implant dentar.

Anomaliile dentomaxilare severe necesita frecvent o abordare interdisciplinara. Astfel, de cele mai multe ori un tratament combinat ortodontico-chirurgical  este obligatoriu pentru obtinerea celor mai bune rezultate.

 

 

Ortodontie – De ce este important sa apelezi la un medic ortodont

 

Formarea, cresterea si dezvoltarea aparatului dentomaxilar sunt procese deosebit de complexe. Este vorba de structuri diferite ca origine si termen de maturizare. Ele sunt supuse interactiunii unor factori multipli – ereditari, neuroendocrini, dismetabolici si externi. Asa se explica frecventa mare a anomaliilor dentomaxilare atat in randul copiilor, cat si al adultilor.

Rolul unui ortodont bun nu este sa corecteze doar din punct de vedere al esteticii dentare. O dantura aliniata inseamna risc mai mic de carii dentare sau de probleme parodontale. De asemenea,  urmand indicatiile unui specialist in ortodontie se evita uzura anormala (accelerata) a dintilor.

In plus, anomaliile dentomaxilare obligă muschii masticatori la un efort suplimentar. Astfel, pacientii care consulta un ortodont pot acuza dureri de cap sau la nivelul gatului, umarului si spatelui.

Dintii corect aliniati sunt sinonimi cu o mai buna sanatate dentara, cu un aspect placut si un zambet plin de incredere. Tratamentul ortodontic poate fi efectuat la orice varsta si va fereste de multe complicatii.

Galerie foto
  • ...