Ideal Proiect Architecture & Engineering - Servicii de constructie, Tunari

Proiectant Autorizat Incendiu

S.C. IDEAL PROIECT A.E. S.R.L. este proiectant autorizat(incendiu) pentru instalatii specifice securitatii la incendiu.

Conform art. 51, alin.2, din legea 307 privind apararea împotriva incendiilor, proiectarea instalatiilor specifice pentru securitatea la incendiu nu se poate realiza decât de catre persoane fizice sau juridice autorizate de catre Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta(pompieri) prin intermediul Centrului Natioanal pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila.

Autorizatia se emite pe termen nedeterminat si necesita existenta de personal atestat pentru astfel de proiecte.

S.C. IDEAL PROIECT A.E. S.R.L. este autorizata pentru:

  • proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare în caz de incendiu;
  • proiectarea sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor;
  • proiectarea sistemelor si instalatiilor de ventilare pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti, cu exceptia celor de tip natural-organizat.

Echipa noastra se ocupa de toate demersurile legale pentru obtinerea Avizului de Securitate la Incendiu si a avizului pentru obtinerea Autorizatiei pentru Securitatea la Incendiu.

Putem întocmi Expertize pentru Securitatea la Incendiu, Scenarii de Securitate la Incendiu si realiza Evaluari pentru determinarea Riscului de Incendiu.

Cladirile pentru a functiona trebuit sa respecte conditiile minime privind siguranta din punct de vedere la incendiu. Acest lucru se refera la setul de masuri pasive si active care au rolul de a limita incendiul, de a salva utilizatorii si de a permite interventia salvatorilor, de a împiedica incendiul sa se extinda în interior sau catre alte cladiri, sa se evite prabusirea constructiilor si , atunci când acest lucru mai este posibil, sa se limiteze pagubele materiale.

În acest sens trebuie sa se tina cont de conditiile minime necesare conform normativelor tehnice iar constructia sa fie corect conformata înca din aceasta etapa. Conformarea unei cladiri vizeaza toate specializarile, fiecare specialist având responsabilitate asupra proiectelor pe care le întocmeste: arhitectura, rezistenta si instalatii.

La faza de proiectare ISU din fiecare judet emite un Aviz de securitate la incendiu. Acesta reprezinta un document care confirma ca un proiect este conform din punct de vedere al cerintei fundamentale securitatea la incendiu.

La faza de functionare, dupa receptionarea cladirii, se va emite Autorizatia de securitatea la incendiu. Acest document confirma nu doar ca proiectul este corect întocmit dar si ca executia a fost corecta iar cladirea este sigura din punct de vedere a securitatii la incendiu.

Întocmim documentatii complete pentru obtinerea avizului de securitate la incendiu sau a autorizatii de securitate la incendiu dar asiguram si servicii de consultanta, asistenta tehnica si verificare pentru proiecte care nu sunt întocmite de catre colectivul nostru de proiectare.

Galerie foto
  • ...