I-NOTARIAT - SOCIETATE PROFESIONALA NOTARIALA

Domeniul Imobiliar

Piata imobiliara a devenit in ultimii ani unul dintre domeniile cele mai dinamice si mai spectaculoase din Romania.

Pe fundalul unui cadru legal fluctuant in ceea ce priveste regimul proprietatii si fiscalitatea imobiliara, rolul Notarului Public este sa ofere o salutara certitudine si predictibilitate tranzactiilor imobiliare prin controlul de legalitate al redactarii de documente in forma autentica.

In plus, Notarul Public actioneaza, cu privire la continutul actului autentic, ca o prezenta neutra, echidistanta si integra, de multe ori asigurand un plus de echitate in raporturi comerciale altfel dezechilibrate sau un forum de rezolvare a diferentelor in negocieri dificile sau complexe.

Biroul nostru asigura o gama completa de servicii in domeniul dreptului imobiliar. Oferim consultanta cu privire la titlul de proprietate si optimizarea structurii tranzactionale si putem emite opinii legale cu privire la orice aspect legat de dreptul de proprietate sau fiscalitatea imobiliara. De asemenea, asistam la redactarea si controlul de legalitate al documentelor autentice, oferim servicii de depozit si escrow documentar pentru tranzactii complexe si oferim asistenta completa la efectuarea formalitatilor de publicitate imobiliara.

Galerie foto
  • ...