I-NOTARIAT - SOCIETATE PROFESIONALA NOTARIALA

Cine suntem.

  • Cine suntem.

BNP Iulia Iordache a fost infiintat in luna februarie a anului 2008, de catre Iulia Iordache , de formatie jurist si avocat, specializat pe Drept Civil si Achizitii Publice. BNP Iulia Iordache face parte din Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania si functioneaza in cadrul Camerei Notarilor Publici Bucuresti.

  • Crezul nostru. Practica noastra se bazeaza pe credinta in integritatea si inalta demnitate a profesiei notariale, care contribuie la stabilitatea circuitului proprietatii private in Romania si la sanatatea sistemului juridic romanesc in general.
  • Scopul nostru. Proiectul nostru este sa oferim plus-valoare activitatii notariale prin eficienta si calitatea serviciilor, dar mai ales prin adaptarea prestatiei notariale la exigentele unei piete romanesti tot mai mature si mai sofisticate.
  • Testimoniale

Gabriel Biris, partener la Biris Goran SCA Am lucrat impreuna cu Iulia pe numeroase proiecte imobiliare si de finantare complexe, la Biris Goran SCA, in vremea cand era avocat. Atat atunci, cat si acum, ca Notar Public, Iulia dovedeste aceeasi integritate, tenacitate si, nu in ultimul rand, stiinta de carte, calitati ce o promoveaza ca un valoros partener de discutie si confera un real suport clientilor nostri. Tilak Patel, CFO Baneasa Investments Iulia is a true "facilitator". In my experience working with her office, in any transaction, however simple or complex, she'll give you straight forward and unambiguous advice, facilitate negotiations with the other party and provide everyone with the confort of feeling "in good hands" throughout the process. Corina Vintan, Public Communications Specialist Iulia este printre putinii Notari Publici cu o reala intelegere a complexitatii tranzactiilor imobiliare din piata romaneasca a ultimilor ani. Cred ca experienta ei ca avocat ii confera un avantaj important, mai ales in contextul evolutiilor recente ale economiei. Michael LLoyd I appreciate BNP Iulia Iordache for the professionalism and service oriented vision of their practice. I have no doubt that the office will grow from strength to strength and become a model to other Notaries in Bucharest.

Galerie foto
  • ...