House'n'Office , Firma de curatenie Bucuresti

Curatare mocheta

Servicii curatare mocheta sau spalare mocheta pentru spatii de birouri, institutii publice, hoteluri, spatii comerciale etc., servicii curatare mocheta prin metoda injectie-extractie sau cu spuma uscata oferite in Bucuresti de firma de curatenie House’n’Office Solutions.

Cercetarile in domeniu arata ca in mocheta se pot gasi de mii de ori mai multe bacterii decat pe un vas de toaleta. Aceasta  situatie va ingrijoreaza? Cu toate ca aspirarea se face cu regularitate nu se reuseste indepartarea in totalitate a bacteriilor periculoase, care va pot afecta serios sanatatea.

Serviciile de curatare mocheta sau spalare mocheta sunt incluse in pachetul de servicii de curatenie care au obiectiv indepartarea mizeriei si a microbilor, astfel, mocheta care inainte avea aspect de vechi, prafuita si avand culori lipsite de prospetime, se transforma intr-un element decorativ curat si placut.

Serviciul de curatare mochete poate fi inclus in pachetul de servicii de curatenie generala sau chiar si in curatenia de intretinere in cazul in care se doreste o frecventa ridicata in curatarea mochetei.Acest serviciu mai poate fi oferit si in baza unui contract pentru curatarea mochetei ce poate include interventii cu frecventa ridicata si regulata sau la solicitarea beneficiarului pentru spatii aflate in Bucuresti, Ilfov si Ploiesti.

Serviciile de spalare si curatere mochete sunt prestate cu echipament profesional dedicat acestui tip de interventie. Echipamentul folosit pentru astfel de servicii, face parte din patrimoniul House’n’Office Solutions si este compus din masina de spalat mochete, monodisc, aspirator cu injectie-extractie si aspirator umed-uscat. Tariful acestui serviciu este stabilit in functie de gradul de murdarire al suprafetelor, frecventa interventiilor, marimea(mp) si complexitatea acestora.

Galerie foto
  • ...