House'n'Office , Firma de curatenie Bucuresti

Servicii curatenie industriala

Pentru curatenie industriala House’n’Office adapteaza serviciile pentru a satisface cerinta in mod individual. Experienta noastra in domeniu curateniei industriale combinata cu forta de munca calificata si tehnica de care dispunem va identifica si rezolva mereu fiecare deficienta oferind rezultatele asteptate. H’n’O Solutions va ofera o gama larga de servicii de curatenie si intretinere dedicata sectorului industrial de care aveti nevoie pentru a creste eficienta productivitatea si profitabilitatea companiei dvs. Prin aceste servicii va ajutam sa va feriti de problemele cu intretinerea spatiilor si a utilajelor de productie astfel castigati timpul necesar pentru a va concentra la cresterea profitabilitatii. Serviciile de curatenie industriala pot fi prestate atat in timpul programului de lucru, inaintea inceperii programului de lucru al beneficiarului sau chiar in ture de noapte.   Curatarea spatiilor industriale necesita echipamente performante si planuri de actiune adaptate la specificul activitatii, astfel curatenia devine parte integranta a procesului de productie. Conditiile de lucru sunt adeseori extreme, dar prin experienta am dezvoltat metode de interventie eficiente. H’n’O Solutions ofera solutii de curatenie industriala pentru companii din domenii industriale diferite: industria alimentara, fabricarea automobilelor, industria medicala. Astfel asiguram curatenia si unde este cazul, igienizarea liniilor de productie, a spatiilor automatizate sau semiautomatizate, spatiilor de depozitare si a depozitelor frigorifice.

Curatenia industriala se refera la curatarea interioara pentru toate tipurile de cladiri inclusive a spatiilor administrative din fabrici, uzine, depozite logistice, depozite de marfuri, hale industriale, diverse spatii de depozitare si produsctie. Intretinere si curatarea de spatii exterioare, intretinere spatii verzi si intretinere spatii betonate (cai de acces, parcari, alei, etc.).

Pentru toate acestea se realizeaza curatarea indepartarea depunerilor de pe geamuri, scari de acces la diferite utilaje si paliere de inaltime, luminatoare, sine de transport si alte utilaje mobile, de tip macara sau pod rulant, grinzi de sustinere, tubulatura aerisire, tubulatura evacuare; maturat si spalat mecanic cu masina automata de spalat si uscat pardoseli dure (beton elicopterizat, gresie, epoxidica, rasinizata, marmura, mozaic, PVC, etc.); aspirare si curatare zone inalte (structuri metalice, vopsit stalpi de sustinere, curatenie aerisiri, curatere pereti cortina si curatere pereti din tabla ondulata cu alpinisti utilitari. Nu intamplator in ultimii ani cererea de curatenie industriala a crescut semnificativ. Curatenia industriala in hale si pe liniile de productie asigura calitatea si randamentul muncii, o durata mai mare de viata a compomentelor angrenate in procesul de productie generand totodata un mediu sanatos si protectiv pentru angajati. Din experienta acumulata recomandam interventii zilnice pentru intretinerea curateniei si periodic efectuarea curateniei generale cu dezinfectarea echipamentelor de lucru. Aceasta intretinere a curateniei contribuie si are ca obiectiv principal pastrarea unei stari de bine a angajatilor. Acest serviciu este dedicat societatilor comerciale ce au in administrare cladiri de birouri, hale de produsctie si depozitare, parcuri logistice etc.

Galerie foto
  • ...
  • ...