Herr Ofen - Constructie si montare seminee, Brasov

Sobe de gatit pe peleti NINA 7.5KW - FILDES

Dimensiune :L 59,8 x A 61,8 x H 91,6Putere termica nominala :7.5 kwPutere termica redusa :2.8 kwPutere termica cedata ambientului nominala :6.7 kwPutere termica cedata ambientului redusa :2.5 kwRandament la puterea nominala :88.5 %Randament la puterea redusa :89.1 %Consum orar la puterea nominala :1.6 KgConsum orar la puterea redusa :0.6 KgVolum  incalzit ** :70/160 m3Greutate :132 KgCapacitate rezervor peleti :16 kgEmisii la puterea termica nominala CO (la 13% O2) :max 0,019% - min 0,011 %Clasa Energetica :A+

Iti prezentam o gama de seminee pe peleti cu functie 2 in 1, si anume de incalzire a locuintei si posibilitatea de incalzire a preparatelor casnice pe plita. Soba pe peleti este o centrala termica, ce poate fi racordata la calorifere, pentru incalzirea casei intr-un mod confortabil si usor. Sobele pe peleti sunt produse certificate pentru gatit, fiind dotate cu plita de otel sau sticla ceramica. De asemenea, toate sobele sunt echipate cu termostat, mai multe trepte de putere si un randament ridicat de 89%.Alege orice soba pe peleti, si beneficiezi livrare gratuita oriunde in tara!

Termosemineele pe peleti reprezinta o alternativa foarte buna la variantele traditionale pe lemne, oferind incalzire cu aer cald in intreaga locuinta, cu posibilitatea de legare la calorifere sau incalzirea in pardosea. Semineul pe peleti are un randament ridicat, consum optimizat de combustibil, si sunt foarte usor de folosit. Te bucuri de un confort sporit si caldura in intreaga casa, asemeni unui centrale termice!In plus, la orice model de seminee pe peleti ai transport gratuit!

Galerie foto
  • ...