Herr Ofen - Constructie si montare seminee, Brasov

Despre noi

 

Cine suntem? 

 

Compania noastra a inceput acum 17 ani ca o afacere de familie, comercializand focare, termofocare, sticla termorezistenta si o gama variata de accesorii.

 

Pe langa comercializarea semineelor ne ocupam si de constructia de seminee pe lemne, cosuri de fum, astfel de 7 ani suntem prezenti si in Brasov, Fagaras, Codlea, si in intregul judet Brasov incalzind locuinta ta si oferindu-ti calitate ridicata.

 

 

 

 

 

 

 

 

Care este rolul nostru?

 

Datorita pasiunii si experientei indelungate in domeniul semineelor iti punem la dispozitie o echipa specializata gata sa raspunda nevoilor tale. Constructia semineului este realizata conform cerintelor clientilor, respectand normele de siguranta si rezistenta, dar totodata oferindu-ti consultanta in alegerea focarului de semineu potrivit tie, in functie de locuinta ta.

 

 Rolul nostru este sa iti incalzim intreaga locuinta, prin construirea unui semineu care sa reziste o viata, si sa stranga familia in jurul focului, creand ambianta placuta dar si bucurie celor dragi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alegerea semineului perfect!

 

Comercializam focare pentru seminee pe lemne colaborand cu parteneri oficiali din Europa, o gama diversificata de sobe, termoseminee, materiale izolatoare, cosuri de fum, diverse accesorii pentru constructia de seminee.

 

In plus, daca nu ai posibilitatea de a monta un semineu traditional poti opta pentru un biosemineu sau semineu electric, creand o ambianta placuta cu o intretinere minima. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aproape de tine!

 

Focarele noastre de semineu prezinta durata mare de viata, ardere cat mai eficienta, calitate superioara, implicarea specialistilor in montarea si construirea lor si preturi accesibile, pentru ca tu sa fii fara grija, bucurandu-te de caldura si ambianta creata de semineul tau. 

 

Iti punem la dispozitie serviciul de montaj seminee sau termoseminee in orasul Fagaras, Codlea, Zarnesti si in intregul judet Brasov, pentru ca ne dorim sa iti fim aproape oriunde te-ai afla. 

 

 

 

Galerie foto
  • ...