Gunicom Eurosys - Asamblare, reconfigurare si service calculatoare Bucuresti

Vanzare si asistenta tehnica CIEL

Preturile programelor CIEL se gasesc in oferta de produse software a firmei noastre

Tarifele de asistenta tehnica CIEL sunt prezentate in tabelul urmator:

Produse Dos/WindowsMonopostReteaPrimul program120 Euro240 EuroUrmatoarele programe90 Euro190 Euro

ATENTIE !!! Instalarea versiunilor monopost este permisa pe un singur calculator

Dupa achizitionarea oricarui produs CIEL beneficiati de o luna de acces gratuit la serviciul de asistenta telefonica si primiti gratuit versiunile nou aparute in aceasta perioada.

Pretul achizitionarii unei noi versiuni a oricarui program, in lipsa contractului de abonament este de 50% din valoarea acestuia. Se poate achizitiona o noua licenta de utilizare (licenta multipla) la 70% din valoarea programului respectiv. Pretul contractului de asistenta tehnica si actualizari legislative / functionale pentru licente multiple este 50% din valoarea contractului de abonament. Transferul de licenta de la o firma la alta va fi facturat cu 10 euro / licenta transferata + incheierea unui contract de abonament pentru fiecare licenta transferata (in cazul in care clientul nu are deja contract de abonament valabil).

Se asigura 10% reducere de pret pentru reinoirea abonamentului inainte de expirarea celui actual.

Pentru trecerea de la monopost la retea, monomagazie la multimagazie si de la Dos la Windows, puteti achizitiona noul produs cu o reducere de 20%, respectiv de 30% in cazul in care exista contract de abonament incheiat de cel putin 3 luni.

Pretul unui curs special de instruire de 5 ore referitor la utilizarea unui anumit program este de 50 de euro. Pretul asistentei tehnice la beneficiar pentru configurarea si utilizarea programelor CIEL este de 15 euro / ora, plus transportul.

NOTA: Preturile nu includ TVA (19%). Preturile includ livrarea si instalarea programelor la beneficiar, cu o instruire preliminara privind lansarea in executie si utilizarea acestora. Plata se face pe baza de factura in lei, la cursul BNR, la livrarea produselor sau a serviciilor.

Galerie foto
  • ...