Gunicom Eurosys - Asamblare, reconfigurare si service calculatoare Bucuresti

Servicii de intretinere si service la echipamente

Asiguram prin contract la beneficiar revizia periodica lunara sau trimestriala pentru calculatoare, imprimante si alte echipamente periferice care cuprinde operatii de optimizare performante, desprafuire, curatire periferice magnetice, ungere etc., in conformitate cu fisa tehnologica de revizie anexata si preturile aferente.

In cazul unui contract pentru minim 20 de echipamente in pretul intretinerii realizate pe baza de contract este cuprinsa si constatarea defectiunilor echipamentelor aflate in service, si instalarea la beneficiar a echipamentelor reparate, fara plata transportului.

Pentru echipamentele defecte, care nu sunt in garantie, beneficiarul urmeaza sa achite contravaloarea reparatiei si a pieselor inlocuite, pe baza de bon de consum (micile reparatii care nu necesita piese de schimb si se efectueaza in timpul reviziei, intra in costul reviziei).

Asiguram contra cost consumabile pentru imprimante si copiatoare (cartuse originale, incarcare cartuse cerneala, incarcare cartuse toner, reincasetare riboane).

Pentru cantitati mai mari de calculatoare, pretul este negociabil functie de numarul efectiv de echipamente ce urmeaza a intra in service.

Precizam ca intretinerea trimestriala este o conditie pentru mentinerea garantiei.

Galerie foto
  • ...