GSR Expertise contabilitate Bucuresti

Servicii Contabilitate si Fiscalitate

Fie ca ai nevoie de servicii de contabilitate primara, de raportari contabile complexe sau de asistenta in lichidari si fuziuni, suntem aici sa te ajutam, in scheme de lucru flexibile si ajustate pe nevoile tale (inclusiv prin “externalizare la sediul clientului”). Expertii contabili/contabilii autorizati CECCAR din echipa noastra iti garanteaza servicii complete de contabilitate, fiscalitate si management de stoc la cele mai inalte standarde. Lucram cu sistemele clientilor (cum ar fi SAP, NAVISION, SAGA) sau putem integra sistemul nostru tip ERP pentru fluidizarea si controlul operatiunilor. Sistemele de gestiune automatizate iti economisesc timp si iti arata oricand situatia in timp real, prin rapoarte customizate

Impactul taxelor si impozitelor asupra oricarei afaceri poate fi complex, si e esential sa eviti riscurile si sa operezi in conformitate cu legislatia in vigoare. Specialistii nostri in fiscalitate, acreditati la Corpul Consultantilor fiscali (CCF), iti pot recomanda solutii de optimizari fiscale, analizand gradul de risc si specificul activitatii tale.

In plus, pentru ca tu sa te poti concentra pe lucrurile care conteaza in afacerea ta, te putem asista sau reprezenta in relatia cu autoritatile statului si in depunerea raportarilor de orice fel. Stim ca timpul tau e important si afacerea ta conteaza. Credem in relatii pe termen lung si in transparenta, in promisiuni tinute si servicii la preturi corecte pentru tine.

Servicii

  • Contabilitate si Fiscalitate
  • Audit
  • Management Financiar
  • Cultura organizationala si resurse umane
  • Consultanta juridica
  • Inventariere

Cum te putem ajuta?Cere o oferta prin formularul de contact si afla cum te putem ajuta. Contact

Galerie foto
  • ...