GSR Expertise contabilitate Bucuresti

Management Financiar

Succesul unei afaceri se bazeaza pe un plan bun, dar si pe implementarea lui corecta si urmarirea in timp.

Stabilirea si planificarea indicatorilor financiari, impreuna cu propunerea de structuri de raportare customizate pe specificul clientilor si al industriilor in care opereaza este una din expertizele noastre principale. Raportarile customizate raspund atat nevoilor interne ale clientilor (raportari periodice specific, consolidari, transpunerea situatiilor financiare statutare la standardrele financiare internationale), cat si in relatia cu institutiile de credit sau potentiali investitori. Propunem structure de indicatori (KPI sau KBI*) relevante pentrui clientii nostril si care sa ii ajute in decizii.

De asemenea, oferim consultant pentru bugetarea si optimizarea resurselor pentru atingerea obiectivelor.  Propunem solutii si proceduri pentru urmarirea in tip real a evolutiei cheltuielolor si veniturilor fata de buget. Consumul resurselor in realitate nu se face intotdeauna conform cu planul initial si pot aparea devieri. Prin activitatea de controlling sunt urmarite aceste devieri (in special cele negative) si se semnalizeaza posibilele riscuri, pentru a fi diminuate sau eliminate la timp. Nu in ultimul rand, pe baza datelor financiare istorice ale unei companii se pot face previziuni pentru rezultatele viitoare, pentru o strategie de crestere sustenabila (durabila? sanatoasa?) .

In functie de specificul activitatii tale, de faza de crestere a companiei si de trendurile macroeconomice, iti oferim solutii de management financiar personalizate, concludente si relevante, pentru ca tu sa iei cele mai bune decizii de business.

In plus, asiguram la cerere interimat de management financiar prin manageri cu experienta pe piata din Romania.

Galerie foto
  • ...