Green Trade Impex Constructii case la rosu Bucuresti

Beton elicopterizat

"Beton elicopterizat", ce poarta si denumirea de finisat sau superfinisat, este o podea industriala construita pe baza de ciment de inalta rezistenta care se adauga peste betonul proaspat si formeaza un strat omogen rezistent impotriva deteriorarii.

Acest tip de beton (superfinisat mecanic) este ideal in realizarea pardoselilor, a depozitelor, mall-urilor si supermarketurilor care necesita sa fie acoperite cu un strat dur si rezistent de beton pentru prevenirea actiunii unor factori din exterior precum cei mecanici, chimici sau climaterici.

Pardoselile alcatuite din beton elicopterizat sunt realizate printr-un mecanism adecvat ce presupune in primul rand conceperea placii de baza din, elaborata in fabrica si care are anumite caracteristici tehnice adevcvate. Dupa turnarea si intarirea betonului, cu ajutorul utilajelor, suprafata construita se finiseaza, semifiniseaza in functie de destinatie.

 

Pardoselile industriale din beton elicopterizat au o mult mai mare rezistenta la abraziune datorita compusilor din care este alcatuit si anume cuart, coridon, bazalt sau particule metalice.

Culoarea pardoselilor alcatuite din beton elicopterizat poate fi diferita in functie de necesitatea beneficiarului.

 

Destinatie :

Industria grea

Centre logistice

Piscine

Ateliere mecanice

Trotuare

Piste Aeroport

Spalatorii

Platforme Betonate

Mall-uri etc.

 

Avantaje:

 Unul dintre cele mai mari avantaje pe care le aduce acest tip de pardoseala este implicit rezistenta mecanica ridicata si anume: rezistenta la uzura, rezistenta la trafic intens, rezistenta la compresie si rulaj.

De asemenea este foarte usor de intretinut.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...