Green Trade Impex Constructii case la rosu Bucuresti

Despre noi.

producator de beton amprentatbeton elicopterizat, sape, mortare tencuiala mecanizata dar si expert in constructia de case la rosu sau la cheie, este unul dintre cei mai mari investitori din Romania in domeniul constructiilor.

 

In doar doi ani de activitate pe piata romaneasca, firma s-a facut remarcat in Bucuresti si in vecinatatea lui, prin servicii de calitate, tehnologie avansata, angajati competenti si profesionalism.

Compania activeaza in domeniul productiei de ciment, beton si agregate, dar ofera si servicii de transport si pompare de beton, clientii avand chiar posibilitatea inchirierii pompelor de beton.

Valorile care stau la baza reusitelor noastre sunt: respectul, corectitudinea, responsabilitatea, performanta si, cea mai importanta, calitatea.

 

Pret Beton are cea mai ambitioasa echipa, formata din oameni motivati de dorinta de a-si vedea clientii multumiti.

In spatele reusitelor profesionale a echipei Pret Beton stau valorile companiei si consilierea clientilor pentru cele mai potrivite alegeri. Consiliati de echipa Pret Beton, numerosi oameni au experimentat placerea de a fi designeri. Viziunea ta este importanta pentru cei ce stiu sa obtina rezultate perfecte.

Compania se mandreste cu rezultate care starnesc interesul si stimuleaza imaginatia si celor mai nepasatori oameni, folosind cele mai inedite sau trasnite combinatii de culori, in functie de preferintele clientului.

Pret Beton, specialist in realizarea de pavaje din beton amprentat si beton elicopterizat, reuseste sa-si impresioneze clientii prin originalitate si lucrari cu personalitate.

 

Prin ce ne diferentiem de restul?

 Suprafetele finale au o rezistenta foarte mare si o lunga durata de viata, serviciile noastre de inalta calitate vizeaza clientii care vor sa fie cat mai eficienti din punct de vedere economic, produsele oferite de noi nu sufera denivelari in timp si un design divers si personalizat. Timpul de executie scurt nu afecteaza niciuna dintre beneficiile prezentate.

Ca si puncte de lucru, Pret Beton isi desfasoara  activitatea la marginea orasului, respectiv Mogosoaia, Glina – comuna Catelul, Bolintin Vale si Pipera-Voluntari.

Te invitam si pe celelalte pagini ale website-ului nostru, pentru o informare amanuntita cu privire la serviciile de care poti beneficia. Iar daca te-ai convins de profesionalismul companiei noastre, putem discuta prin intermediul paginii Contact.

Firma executa lucrari de constructii case la rosu si la cheie, cu si fara materiale in Bucuresti, Ilfov. Preturile se fac pe baza de proiect !

Galerie foto
  • ...