Children's Joy, Gradinita & After School - Bucuresti

Amplasare si dotari gradinita

Gradinita Children’s Joy Land se afla intr-o locatie in centrul orasului, cocheta si spatioasa dotata cu mobilier si materiale   specifice invatamantului prescolar.
 
Gradinita Children’s Joy Land pune la dispozitia prescolarilor mobilier din lemn realizat  pentru a corespunde  nivelui de varsta   si particularitatilor fizice in vederea asigurarii unei dezvoltari armonioase a copiilor, respectand cerintele formulate in Normele de igiena privind ocrotirea, educarea si instruirea copiilor. Materialele didactice,  auxiliarele curriculare  si jucariile  au fost achizitionate prin respectarea Normativului de dotare pentru invatamantul prescolar, de la firme specializate ale caror produse sunt agreate si avizate  de Ministerul Educatiei. Cartile si caietele pentru prescolari au fost comandate la edituri  renumite, cu o vasta experienta in domeniul educatiei: Aramis,  Caba, Diana, Girasol,  Litera, Teora, Rao, Oxford, Delta Publishing, Express Publishing, Fisher, Richmond , etc.
 
Gradinita Children’s Joy Land pune la dispozitia prescolarilor 4 sali de clasa cu dubla functionalitate, o sala de mese, un cabinet medical, un cabinet metodic, un laborator,  si o curte amenajata cu jucarii exterioare ce deserveste programului zilnic de jocuri si activitati in aer liber.
Galerie foto
  • ...