Children's Joy, Gradinita & After School - Bucuresti

Oferta educationala

Gradinita Children’s Joy Land vine in intampinarea nevoilor copiilor cu o oferta educationala complexa si completa care sa raspunda cerintelor si exigentelor parintilor, dar si adaptata particularitatilor fiecarui copil.Programul educational cuprinde activitatile instructiv-educative pe domenii experientiale ce respecta programa Ministerului Educatiei:• limba si comunicare (activitati de educarea a limbajului)• stiinta (activitati matematice, cunoasterea mediului)• domeniul estetic- creativ (educatie artistica-plastica, educatie muzicala)• domeniul psihomotor ( educatie psihomotrica)• domeniul om si societate ( activitati practice, educatie pentru societate).In cadrul activitatilor incluse in taxa de scolarizare se respecta Curriculum-ul National, la care se adauga:

Limba engleza

Programul de studiu intensiv  al limbii engleze se desfasoara zilnic  cu profesor de limba engleza, pe nivele de varsta. Materialele didactice si softurile educationale folosite sunt achiziotionate de la editurile de specialitate: Oxford, Delta Publishing, Express Publishing, Fisher, Richmond, etc. 

Arta dramatica 

Cursul  de arta dramatica introduce copilul in lume prin metoda  improvizatiei si  a jocului, dezvolta  abilitatile de comunicare,  intareste increderea copilului in sine si in ceilalti, dezvolta expresivitatea corporala si autocontrolul, stimuleaza creativitatea. Cursul de arta dramatica  este sustinut de actrita Raluca Caragioiu. 

Aerobic 

Cursul de Aerobic este o forma de este o forma  de miscare , educativa si distractiva. Copiii  invata sa adopte o pozitie corecta si eleganta,  dezvolta simtul ritmic si creativitatea fara a fi ingraditi de pasii standard. Totodata, copiilor  li se formeaza deprinderi pentru un stil de viata sanatos,  sunt incurajati sa se exprime liber prin dans si miscare.  

Sah 

Cursul de sah este mai mult decat un joc pentru copii. Caracterul atractiv si distractiv ale acestuia ii ofera copilului posibilitatea de a-si pune in valoare propriile capacitati. Cautand solutii pentru situatii problematice, copilul  isi dezvolta vointa, gandirea logica,  perseverenta,  puterea de concentrare si  spiritul de independenta.

Pe langa aceste activitati incluse in taxa de scolarizare oferta educationala este completata  si cu alte cursuri optionale:

Limba germana: 20 ron/ sedinta

Curs creatie: 20 ron/ sedinta

Robotica: 25 ron/ sedinta

Balet: 20 ron/ sedinta

Aikido: 20 ron/ sedinta

 

Activitati extracurriculare:

Vizite la muzee

Vizionari de spectacole

Iesiri in parcuri

Excursii

Vizite la diferite unitati de productie/ institutii

Vara: Club de Vara

Gradinita Children’s Joy Land organizeaza in fiecare luna  cel putin  2 activitati extracurriculare – una la niveul gradinitei si una la nivelul grupei, in functie de proiectul desfasurat si de  de nivelul de varsta al copiilor.   In cadrul acestor activitati ii invitam pe cei mici sa descopere frumusetea naturii, a orasului Bucuresti (muzee, teatre, parcuri, Gradina Botanica, Gradina Zoologica, etc) dar si  obiective turistice atractive din afara orasului. Majoritatea acestor proiecte sunt derulate in parteneriat cu instiutii/organizatii ce isi au activitatea tot in domeniul educatiei.