Circle Time - Cresa, Gradinita Bragadiru

Filosofia CircleTime

La CircleTimeRomania ne dorim sa asiguram un mediu stimulant, vesel si sigur pentru copilul dumneavoastra.

Copiii sunt încurajati sa se joace, sa exploreze, sa descopere lucruri noi împreuna si sa învete într-o atmosfera unde se simt inclusi, în siguranta si apreciati.

Suntem onorati ca ne-ati ales sa devenim o parte din ziua copilului dumneavoastra, ne place acest lucru si ne dorim ca el sa se bucure de timpul petrecut aici, cu noi, la CircleTimeRomania.

Circle Time este locul in care copiii nostri stau impreuna, intr-un cerc, in care se desfasoara activitati distractive care implica intregul grup, inclusiv profesorul.

La noi, Circle Time include educatia de baza si cunostintele de limba engleza. Procesul de invatare cuprinde zilele saptamanii, lunile anului, numerele, vremea, cifrele, culorile si formele. Acest proces devine mai avansat, in functie de varsta copiilor.

Clirce Time poate fi un moment de relaxare pentru copii, cand profesorul le va citi o poveste, le va preda un cantec sau ii va invata sa foloseasca instrumente muzicale simple.

Circle Time ii invata pe copii sa vorbeasca despre viata lor, despre diferite obiecte, despre notiunile de „corect” si „gresit”, sau despre cum sa vorbeasca cu altii, ori sa-si respecte profesorul si colegii.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0727585578
Str. Margelelor, nr. 10F, Bragadiru, judetul Ilfov
Distribuie