Circle Time - Cresa, Gradinita Bragadiru

Gradinita

CircleTime Romania isi propune sa creeze un mediu cald, familial unde copiii sa învete, sa creasca, sa se dezvolte si sa lege prietenii. La CircleTime copiii sunt atent supravegheati de personal calificat, tânar, vesel si dinamic. Copiii descopera cu zâmbetul pe buze tainele muzicii, ale desenului, tainele dansului sportiv, ale limbii engleze sau ruse. Fac primii pasi în matematica si încearca sa descopere mediul înconjurator.

La Circletime noi dorim sa asiguram un mediu stimulant, vesel si sigur pentru copilul dumneavoastra. Aici copiii sunt încurajati sa se joace, sa exploreze si sa descopere pas cu pas lucruri noi împreuna. Copiii au oportunitatea de a se juca si de a învata într-o atmosfera in care se simt inclusi, siguri si apreciati.

Suntem onorati ca ne-ati ales sa devenim parte din ziua copilului dumneavoastra, într-adevar ne place acest lucru o facem din pasiune si devotament urmarind maximizarea bucuriei copilului dumneavoastra de a petrece timp alaturi de ceilalti copii aici, la Gradinita Circletime.

Vârsta de la 6 luni
Program normal: la 07:30 pâna la 19:00, de luni pâna vineri
Îngrijirea cu program prelungit si în zile de odihna este disponibila în regim de 24/7, 365 zile pe an.
Suntem disponibili pentru evenimente si celebrari/aniversari.
Dispunem de o gradina cu spatiu larg si sigur.
Bucatele proaspete se gatesc la noi în fiecare zi

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0727585578
Str. Margelelor, nr. 10F, Bragadiru, judetul Ilfov
Distribuie