Goldnet Service - Service laptop, calculatoare si tablete Bucuresti

Inlocuire Display Laptop

Inlocuire display laptop lcd sau led, este un serviciu oferit de Goldnet Service SRL si iti poate fi util daca ti-a scapat laptopul din mana sau daca ai varsat ceva pe el si ecranul e spart sau deteriorat. INLOCUIM ORICE DISPLAY DE LAPTOP PE TEHNOLOGIE LCD SAU LED CU ALTELE COMPATIBILE.

Display-ul este una dintre cele mai fragile componente ale unui laptop fiind si cel mai predispus la accidente. Se poate intampla sa loviti display-ul sau sa varsati lichide pe el si in el si astfel sa ii provocati daune mari care va pot lasa fara afisaj. La Goldnet Service Laptop Bucuresti, puteti gasi cea mai avantajoasa oferta fie pentru repararea display-ului, acolo unde este posibil, fie pentru inlocuirea acestuia cu unul nou sau second hand. Avem pe stoc display-uri pentru zeci de modele de laptop-uri de diferite dimensiuni astfel ca putem acoperi o gama larga de producatori pentru ca si tu sa te bucuri de serviciul de inlocuire display laptop

Preturi display intre 250-500 lei si PRET MANOPERA 25-75 sau manopera gratuita pentru display-uri second hand cumparate de la noi. Display Laptop Acer,Toshiba,HP-Compaq,Asus,Dell,Fujitsu,Sony Vaio,Packard Bell,Lenovo,Msi,Aple,Samsung.

LISTA PRETURI DISPLAY LAPTOP

ACTIVITATI INLOCUIRE DISPLAY LAPTOP:

  • testarea laptopului pe un monitor extern pentru a identifica daca acesta mai functioneaza
  • desfacerea ramei si a capacului de la display(uneori pentru a ajunge la display e nevoie si de desfacerea carcasei in zona balamalelor)
  • scoatere display si identificare cu exactitate a modelului
  • inlocuirea display-ului cu unul second hand sau cu unul nou
  • testarea functionarii acestuia
  • montare rama si capac

SUNA ACUM SI UN TEHNICIAN CALIFICAT VA DIAGNOSTICA CORECT LAPTOP-UL TAU SI ITI VA PROPUNE O OFERTA AVANTAJOASA PENTRU DISPLAY SECOND HAND SAU NOU SI MANOPERA:

Galerie foto
  • ...