Goldnet Service - Service laptop, calculatoare si tablete Bucuresti

Curatare Laptop

Recomandam curatarea laptopului o data pe an, pentru a avea garantia unei functionari corecte si fara riscul defectarii!

Asa cum iti faci revizia anuala la masina(schimb ulei si filtre) sau la atingerea unui numar de km efectuati asa si laptopul dvs are nevoie de o curatare anuala! Dupa cel putin 1 an de functionare a unui laptop mai ales in medii cu mult praf sau in pozitii gen pe canapea, in pat, etc ventilatorul care asigura racirea corecta a laptopului dvs atrage mult praf si tot felul de impuritati scame, fire de par, hartii minuscule care formeaza un adevarat dop in calea aerului ducand de multe ori la defecte grave dezlipire sau ardere chip video(necesita apoi reballing) sau la functionarea greoaie si cu blocari dese a laptop-ului.

Cat de importanta este curatarea si ce risti daca nu o faci anual?

Indiferent unde lucrati la laptop, acesta acumuleaza in interior praf, scame, par si alte impuritati care ajung sa obtureze caile de evacuare a aerului cald degajat de componentele solicitate precum cipul video sau procesorul de exemplu. Astfel evacuarea aerului cald nu se mai face corespunzator si asta duce la cresterea temperaturilor in interiorul laptopului. Daca nu actionati la timp, aceste temperaturi ridicate vor ajunge sa prajeasca efectiv componentele iar laptopul sa nu mai fie functional. Reparatia te va costa cateva sute de lei bune asta in cazul fericit in care se mai poate repara si in functie de ce componente s-au ars asa ca nu mai bine faci din timp o curatare pentru cativa zeci de lei si eviti probleme ulterioare? Plus ca laptopul se va misca mai bine si vei simti mai multa performanta.

Galerie foto
  • ...