Gnosis Kernel, Bucuresti - Hale, confectii metalice diverse

Frezare CNC

Frezarea este procesul de prelucrare prin aschiere cu ajutorul dispozitivelor rotative pentru îndepartarea materialului prin avansarea unui taietor într-o piesa de prelucrat. Aceasta se poate face în in ambele directii pe mai multe axe, cu viteza variabila a capului de taiere. Este unul dintre cele mai frecvent utilizate procese de prelucrare a pieselor personalizate la tolerante precise.

Dupa aparitia controlului numeric al computerului (CNC) în anii 1960, masinile de frezat au evoluat în centre de prelucrare: masinile de frezat augmentate cu schimbatoare automate de scule, magazie de scule sau caruseluri, capabilitati CNC, sisteme de racire si carcase. Centrele de frezat sunt în general clasificate ca centre de prelucrare verticale (VMC) sau centre de prelucrare orizontale (HMCs).

Firma noastra detine mai multe centre de prelucrare CNC in 3 axe cu spatii de lucru de pana la 1800 mm lungime x 900 mm latime x 800 mm inaltime cu capacitate mare de prelucrare pentru o paleta larga de materiale precum otel carbon, otel inox, aluminiu, cupru, alama, materiale plastice sau compozite ce suporta prelucrare prin aschiere.

Galerie foto
  • ...