Frigotherm Group - Service si reparatii frigorifice industriale Ciorogarla, Ilfov

Service echipamente frigorifice

Daca ai investit in echipamente frigorifice de calitate, esentiale pentru buna functionare a afacerii, cu siguranta ca este de dorit o perioada cat mai lunga in care acestea sa functioneze fara probleme si perioade de inactivitate.

Mentinerea lor in stare de functionare este datoria noastra principala. Pentru a raspunde acestei cerinte Frigotherm Group pune la dispozitia clientilor un departament service profesionist, capabil sa raspunda rapid tuturor provocarilor.

Dotare

Echipe service in Bucuresti, in numar de trei, compuse fiecare din: tehnician-frigotehnist, electrician-automatist.Masini echipate ca atelier mobil in numar de trei, cate una pentru fiecare echipa de service.Puncte de lucru in tara pentru o acoperire cat mai rapida si eficienta a teritoriului: Bucuresti, Cluj, Buzau, Slobozia, Braila, Alba-Iulia, Alexandria, Iasi, Botosani, Tulcea, Constanta, Craiova, Targu-Jiu.Stoc piese de schimb, circa 1600 repere in stoc permanent (compresoare semiermetice, ermetice, vaporizatoare, automatizare frigorifica, usi frigorifice si consumabile).

Personal

Departamentul service dispune de personal experimentat si calificat, cu stagii de pregatire la partenerii nostrii din Italia, Germania, Franta.Instruire permanenta pentru asimilarea ultimelor noutati aparute in industria de profil si imbunatatirea abilitatilor si competentelor.Personalul este certificat si autorizat conform normelor in vigoare pentru utilizarea agentilor frigorifici, recipientilor sub presiune, aparatajului electric de mica si medie putere.

Pentru toate produsele comercializate Frigotherm Group asigura service pre si post garantie de specialitate, bazat pe sisteme de mentenanta autonoma si planificata.

Galerie foto
  • ...