Frigotherm Group - Service si reparatii frigorifice industriale Ciorogarla, Ilfov

Despre noi

Infiintata in anul 2000, FRIGOTHERM GROUP a ajuns astazi o firma recunoscuta in domeniul tehnicii frigului fiind apreciata de multa lume prin profesionalismul de care a dat dovada la cerintele tot mai diversificate ale clientilor sai, dezvoltandu-si activitatea in domeniile:

Proiectare / montaj / instalare / service si punere in functiune a echipamentelor frigorifice climatizare.Import / comercializare a produselor specifice pentru domeniul comercial si industrial.

In ultimii ani, conditiile economice si concurenta din domeniul tehnicii frigului ne-au determinat sa propunem fiecarui utilizator o alternativa potrivita la necesitatile si posibilitatile sale, oferind clientilor nostri la cel mai bun raport calitate-pret, produsele celor mai prestigioase marci din domeniul tehnicii frigului (Rivacold, Tecumseh, Bitzer, Copeland, Alco, Frascold, Danfoss, Castel, Emerson, MTH, ARCO Industrie, Stricker, Dixell, Carel, Maxa).

Principalul nostru punct de lucru este localizat in Ciorogarla / Ilfov, la 13,5 km de Bucuresti (pe autostrada A1); detinem o cladire cu o suprafata de 1200m2: 900m2- spatiu pentru depozitare + 300 m2 birouri: showroom si ateliere. Avem planuri de extindere, deoarece suprafata totala a terenului in aceasta locatie este de 9940 m2.

Echipa noastra numara 49 de membrii, specialisti in proiectare, tehnica, vanzari si administrare. Pentru executarea proiectelor ne marim echipa cu tehnicieni din companiile colaboratoare.

Respectam certificarile ISO 9001, ISO 14001 si 18001. Ne imbogatim constant cunostintele in domeniu si participam cu echipa noastra la diferite expozitii, cursuri si workshop-uri organizate de furnizorii nostri sau de organizatiile: AGFR si PFACR.

Galerie foto
  • ...