Fototapet RO - Fototapet personalizat, pardoseli decorative, Bucuresti

Pardoseli epoxidice cu efect 3D

Personalizarea unei suprafete plane de tip pardoseala epoxidica a fost promovata de echipa noastra prima data la inceputul anului 2013. Nevoia realizarii unor lucrari de exceptie si durabile in timp, ne-a motivat sa cautam si sa identificam solutiile optime si materiale cele mai potrivite pentru acest tip de amenajare.Pornind de la aplicarea (montajul) materialului imprimat cu efect 3D, continuand cu rezistenta UV a acestuia in timp si finalizand cu posibilitatile reale de acoperire a oricarei suprafete, am ales DEC-FLOOR de la CDS. Calitatile acestui material permit amenajarea oricarei suprafete indiferent de formatul geometric si elimina necesitatea unei echipe tehnice de aplicatori cu vasta experienta.Fiecare lucrare este dimensionata / prelucrata grafic pe cotele mentionate de client si optimizate dpdv al rezolutiei. In functie de aria spatiului construit, modelul grafic va fi analizat si prelucrat astfel incat elementele ce il compun sa ramana reale si proportionale cu suprafata acoperita a pardoselii.Fiecare lucrare in parte, prezinta particularitati si tocmai de aceea va beneficia de atentia cuvenita pe parcursul etapelor de realizare. Finalizarea efectiva a prelucrarii si dimensionarii unei imagini se concretizeaza in momentul primirii BDT (bunului de tipar), respectiv acceptul beneficiarului pe forma finala.

Orice tema grafica, orice format geometric !

Cand spunem "Orice tema grafica", nu ne raportam doar la elemente vectoriale singulare (sigle, logouri consacrate) sau la pattern-uri, nici doar la forme geometrice repetitive sau modele traditionale din arta feng-shui; avem in vedere absolut orice tema, indiferent de complexitatea ei tehnica si cromatica, dar care intruneste calitatile grafice si de perspectiva specifice unei astfel de amenajari."Orice format geometric" - reprezinta experienta si capacitatea echipei noastre, de a prelucra o imagine, conform unor cote impuse, astfel incat formatul geometric al unei suprafetei sa nu fie un impediment in redarea tuturor elementelor ce compun tema, la proportiile lor naturale.

Catalogul nostru on-line contine o serie de imagini, selectate pe categorii si potrivite pentru acest tip de amenajare.

> Modele grafice Abstracte

> Blocuri vazute de sus

> Cascade celebre

> Pietre cu texturi diverse

> Mamifere acvatice (delfini, foca, etc.)

> Fauna si flora subacvatica (pesti, corali, etc.)

> Teme marine (insule, valuri si nisip, scoici, etc.)

> Scari, Puturi, Sosele (privite de sus, aerian)

> Imagini din Spatiu

Temele enumarate anterior nu sunt singurele variante care pot fi utilizate pentu realizarea lucrarilor de acest tip. Clientul poate veni cu propriile idei sau ne poate indica modelul grafic dorit si echipa noastra se va ocupa de intreg procesul de creatie si realizare al proiectului. Modelul grafic stabilit de catre beneficiar, va fi prelucrat exact pe cotele mentionate in comanda, tinundu-se cont de dimensionarea imaginii astfel incat aceasta sa ramana reala si proportionala cu suprafata acoperita.

Galerie foto
  • ...