Focus Electric Grup- Echipamente si materiale pentru instalatii electrice, Bucuresti

Vimar Aparataj terminal

Vimar Aparataj terminal

Energie pozitiva, din 1945. Lumina este energie, caldura, viata. In aceasta directie evoluam, din 1945, cu pasiune si dorinta de inovare.

Calitate constanta. Calitatea produselor a fost intoteauna preocuparea principala. Iar satisfactia clientilor reprezinta obiectivul final.

Multe stiluri de viata. Am crescut interpretand evolutia stilurilor de viata ale unei societati aflata intr-o transformare rapida: de la simpla instalatie electrica, al carei obiectiv principal era siguranta, la sistemele domotice moderne, care au transformat tehnologia intr-o necesitate cotidiana.

Made in Italy. Si astazi producem la Marostica, deoarece credem in "made in Italy", combinand calitatea estetica, inovatia tehnologica si instalarea facila

Cel mai bun design pentru aparatajul ultraterminalAvand la baza tehnologia germana, gama de produse Polo este caracterizata prin calitate, siguranta in exploatare, precum si un design deosebit.Din gama de produse Polo fac parte: intrerupatoare, regulatoare de flux luminos, prize de current sau date.

Toate au in comun o fiabilitate si o functionalitate bazate pe o conceptie foarte buna si o estetica moderna. Aceste calitati au fost apreciate si evaluate in egala masura de proiectantii, arhitectii si inginerii de instalatii electrice care au utilizat marca Polo.Programul OPTIMA este convingator in special pentru arhitectii de decoratiuni interioare care dau o mare importanta designului inovativ si formelor deosebite.Programul antigron, asigura un grad de protectie la praf si umiditate IP44, pentru montaj aparent. Gama Hermetica raspunde celor mai pretentioase cerinte. Toate componentele sunt verificate şi certificate în mod corespunzător.

Gama Cariva a fost special conceputa pentru a satisface nevoile actuale ale pietei. Este o gama economica si imbina design-ul simplu si modern cu fiabilitatea, astfel incat sa raspunda cerintelor dumneavoastra. Ofera fiabilitate si un stil ergonomic integrandu-se perfect in spatiile interioare actuale. Cariva pune la dispozitie un dublu sistem de fixare, cu gheare sau cu suruburi, astfel incat sa simplifice instalarea si sa creeze o finisare impecabila.

Galerie foto
  • ...