Focus Electric Grup- Echipamente si materiale pentru instalatii electrice, Bucuresti

Tablouri electrice din otel pentru distributie

Design placut, flexibilitate si functionalitate crescuta   Tablourile de distributie din cladiri trebuie sa indeplineasca un criteriu suplimentar: aspectul placut. Moeller ofera o gama larga de tablouri de distributie din material plastic, policarbonat sau metalice prin gamele CITYLINE, GLOBAL LINE, PROFILINE. Cutiile si tablourile de distributie din aceste game permit montarea simpla a aparaturii modulare si se armonizeaza perfect cu stilul arhitectonic al cladirii.

xEnergy Tablouri de distributie modulare pana la 4000A   Sistemul de tablouri xEnergy este constituit din ansambluri testate ca tip (TTA) conform IEC 60439. Acestea au o separare interna pana la Forma 4 si raspund cerintelor de montaj nationale sau regionale conform numeroaselor norme cum ar fi DIN VDE, CEI, NF sau UNE. Aceasta inseamna ca se pot alege solutii personalizate pentru utilizarea tablourilor in diferite tari.

Sistemul xEnergy ofera o larga gama de optiuni pentru implementarea sistemelor dedistributie sigure, economice si complete in concordanta cu cerintele clientilor.   Se pot folosi unitati de intrare si cupla pentru intreruptoare pana la 4000A, si echipari individuale pentru unitatile de iesire cu module fixe compartimentate pentru aparatura de comutatie si protectie pana la 630A.   Sunt de asemenea disponibile unitati de plecare de pana la 630A cu separatoare fuzibile, in montaj orizontal sau vertical.   Unitatile de control si unitatile neechipate pot fi echipate cu componente auxiliare ca motor startere, module de compensare, convertizoare de frecventa, soft startere sau alte solutii de automatizare. Sistemele de montare pentru dispozitivele cu prindere pe sina pot fi utilizate in tablourile obisnuite de distributie.

Sistem de dulapuri de 19"   Sistemul de dulapuri Profi Line de 19" ofera doua variante de baza de excutie: dulapurile standard au o echipare bine stabilita si se livreaza gata montate. O echipare suplimentara a dulapului se poate realiza prin comanda separata a accesoriilor necesare (nemontate). Exista si executii la comanda speciala a clientui care au in vedere particularitatile de echipare. Dulapul standard si executiile comanda speciala se pot livra si in stare demontata, pentru a putea fi amplasate in incaperi cu usi de acces de dimensiuni mici.

Carcasele de perete de 19"   In aceasta gama sunt disponibile doua tipuri de carcase de perete: carcase de perete din 2 parti, constand din carcasa si usa, si carcase de perete din 3 parti, constand in partea din spate, carcasa si usa basculanta. Carcasele sunt prevazute cu deschideri in baza si in capacul carcasei pentru ventilatie naturala, au deschideri pentru intrari cabluri sus si jos (la livrare inchise prin placi obturatoare).   Usa, din tabla in sticla cu geam de protectie securizat de 4mm poate fi prevazuta cu incuietoare cilindrica (cu inchidere instantanee) sau cu maneta basculanta pentru incuietoare semicilindrica. Carcasele de perete sunt prevazute in fata cu sine profil 19" reglabile continuu pe adancime, iar in spate sine profil 19" fixe, existand si posibilitatea de fixare pentru bagheta de montaj.

Galerie foto
  • ...