Firmoteca - Gazduire sediu social pentru firme, Bucuresti

Gazduire sediu firma Bucuresti

Doriti sa incepeti o afacere si aveti nevoie de sediu firma in Bucuresti? Cautati gazduire sediu social pentru firma? Noi va putem ajuta! Va punem la dispozitie servicii de gazduire a sediului social in Bucuresti, astfel ca va puteti stabili sediul social al firmei in Bucuresti, in conditii avantajoase!

Gazduire sediu social

Va ajutam cu servicii de gazduire sediu social, pentru a va putea infiinta societatea. Scapati de formalitatile necesare obtinerii acordului de la Asociatia de proprietari si vecinii dvs. in vederea deschiderii unui sediu pentru firma in Bucuresti.Serviciile noastre de gazduire sediu firma se muleaza perfect pe orice afacere si va scutesc de procedurile de obtinere a certificatului de unicitate a sediului, de obtinerea acordului vecinilor si alte documente necesare deschiderii sediului social.Serviciul de gazduire sediu social oferit de noi include activitatile de secretariat legate de corespondenta: primire corespondenta si notificare primire corespondenta.

Tarife gazduire sediu social

Pretul pentru serviciul de gazduire sediu firma in Bucuresti este de 650 lei, pentru o perioada de un an. Va putem oferi gazduire sediu social si pe o perioada mai mare de timp. Pentru oferta completa de pret pentru gazduire sediu social in Bucuresti va rugam sa ne contactati.

Sediu Firma

Alegeti serviciul de gazduire sediu firma in Bucuresti sau schimbare sediu social si scapati de toate grijile ce implica sediul social pentru firma. Oferindu-va serviciile prezentate cadrul acestui site, va scutim de mersul din usa in usa, printre vecini pentru obtinerea acordului in vederea deschiderii unui sediu social.

Galerie foto
  • ...