Firmoteca - Gazduire sediu social pentru firme, Bucuresti

Firmoteca - Sediu firma Bucuresti

Va infiintati o firma noua si aveti nevoie de gazduire sediu social? Sau va mutati sediul actual si aveti nevoie de schimbare sediu social firma in Bucuresti? Noi va putem ajuta! Va punem la dispozitie servicii de gazduire a sediului social in Bucuresti, astfel ca va puteti stabili sediul social al firmei in Bucuresti, in conditii avantajoase!

Serviciile noastre se preteaza oricarui tip de afacere si va scutesc de multitudinea procedurilor necesare stabilirii sediului social. Serviciul de gazduire sediu social include si serviciile de secretariat legate de preluarea corespondentei si notificare asupra primirii acesteia, astfel ca nu veti pierde nicio scrisoare importanta.

Gazduire sediu social

Porniti afacerea dvs. fara grija stabilirii sediului social. Serviciul nostru de gazduire sediu social va scuteste de formalitatile si va garanteaza gazduirea sediului social pe o durata de un an.

Aflati mai multeSchimbare sediu social

Economisiti timp si resurse cu mutarea sediului social. Serviciul nostru de schimbare a sediului social include redactarea actelor necesare si durata de solutionare este de 3-5 zile lucratoare.

Aflati mai multeAlte servicii

Aferent serviciilor de gazduire a sediului social pentru firma in Bucuresti, oferim si servicii de infiintare SRLSRL-DPFA, precum si cesiuni parti sociale sau suspendari de activitate.

Galerie foto
  • ...