Pintilie Marian, Jilava / Ilfov - FierForjat-Bucuresti.ro

Paturi din fier forjat

 Găsiti confort ?i stil cu un nou pat de fier. Pat fier forjat bucuresti a fost alegerea de top a multor clienti pentru confort, stil ?i longevitate.

Cu un pat metalic , dormitorul dvs va radia imediat un sentiment de elegan?ă ?i stil la modă pentru tine ?i oaspetii tai. Executam o mare varietate de stiluri de la moderne la clasic, la contemporan si rustic. Asa puteti fi sigur ca ve ti găsi ceva care se potrive?te stilului ?i nevoilor dumneavoastră. Toate modelele noastre cat si modelele dvs pot fi executate  în toate dimensiunile standard, dar si in dimensiuni atipice.

Nimic nu este mai linistitor decat sa te cuibaresti într-un pat de calitate, după o zi lungă. Toate paturile paturile noastre din fier forjat sunt lucrate individual , manual,cu suflet si pasiune . Pat fier forjat bucuresti va ofera un pat de calitate superioară va rămâne în casa pentru ani si ani .

  PAT FIER FORJAT BUCURESTI

Un pat nu ar trebui să fie înlocuit la fiecare câ?iva ani, din cauza uzurii normale de zi cu zi. Un cadru solid ?i robust construit, este important pentru familiile care isi doresc un mobilier durabil. Paturile noastre  sunt unice deoarece  reusesc  sa treaca  testul timpului datorita rezistentei la uzura zilnica . Paturile realizate de noi pot fi achizitionate in orice dimensiune la un pret accesibil .

Paturi tradi?ionale din lemn, de multe ori isi pierd luciul si prestanta in timp, iar unele chiar vor incepe sa se dezmembreze si sa scartie din toate incheieturile. Puneti pat metalic într-o cameră ?i ve ti vedea cum dintr o data  decorul se  transforma într-o operă magnifică de artă.

Galerie foto
  • ...